Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ODGOVORAĆE KRIVIČNO

Šabački funkcioner nudio novac čoveku kojeg je udario kolima

Autor: Novosti | 10.12.2014 - 11:35:00h | Komentara: 1

Zamenik predsednika Skupštine grada Šapca, koji je pod dejstvom alkohola udario biciklistu, podneo je ostavku na tu funkciju. Pokušavao je da zataška nesreću, a često je išao u posetu biciklisti koga je udario svojim kolima.

Sreten Radovanović

Sreten Radovanović | Foto: printskrin

Bahati šabački lokalni funkcioner, Sreten Radovanović (67), koji je pijan zgazio biciklistu i pobegao sa mesta udesa, podneo je ostavku na funkciju zamenika predsednika Skupštine grada. Ovo se dogodilo nakon što je priča procurela u medije i to nedelju dana nakon nesreće u kojoj je teško povredio biciklistu.
Kako pišu "Novosti", on je prethodno pokušao da zataška udes, a izvori na koje se pozivaju tvrde da je često dolazio u posetu povređenom čoveku, kao i da je tom prilikom navodno nudio razne usluge, čak i novac, kako ga biciklista ne bi teretio za udes.

-Obaveštavam vas da sam iz ličnih i moralnih razloga podneo ostavku - rekao je Radovanović "Novostima" u kratkom telefonskom razgovoru koji je kako se navodi, sam inicirao, iako se prethodno pravdao da nije namerno udario čoveka i da odlazi svaki dan da ga poseti u bolnici.

Nesreća se dogodila na putu Šabac-Vranjska u prigradskom naselju Letnjikovac, još 2. decembra, pa je jasno da je moral "proradio" tek posle pritiska javnosti.

Policija je protiv Radovanovića podnela krivičnu prijavu, zbog saobraćajne nezgode sa teškim telesnim povredama opasnim po život i nepružanja pomoći povređenom licu. Radovanović nekoliko dana nije dolazio na posao zbog čega ni gradonačelnik Nebojša Zelenović nije znao za ovaj slučaj.

Da li će Radovanoviću biti oduzet i odbornički mandat osvojen na listi URS, u ovom trenutku niko ne može da pretpostavi. Inače Radovanović je trgovac u penziji, a godinama je bio visoki funkcioner URS-a. Njegova grupa presudila je da "Zajedno za Srbiju" opstane na vlasti posle cepanja Demokratske stranke.

Poslednji komentari
  • kiza Vreme: 10.12.2014 12:13h

    Pa,napisaste sve o ovom "funkcioneru",a nista o biciklisti?Sta je sa njm,kakve povrede ima,posledice?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP