Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZVORNIK

Sahranjen policajac koji je poginuo u terorističkom napadu!

Autor: | 29.04.2015 - 15:08:00h | Komentara: 1

U rodnom selu Karakaj kod Zvornika, uz najviše policijske počasti sahranjen je 48. godišnji policajac Dragan Đurić, ubijen u terorističkom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku.

Dragan Đurić

Dragan Đurić | Foto: Privatni album

 
Đurića je u terorističkom napadu u ponedeljak ubio je Nerdin Ibrić iz Kučić Kule kod Zvornika, koji je tokom napada uzvikivao "alahu ekber" (alah je veliki), a likvidiran je prilikom razmene vatre sa policijom. On je u napadu ranio dva policajca, prenela je RTRS.
Sahrani Đurića su u ime Vlade RS prisustvovali potpredsednik Anton Kasipović, ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač i ministar saobraćaja i veza Neđo Trninić, poslanici u parlamentu Srpske, u Predstavničkom domu BiH iz ove regije, mnogobrojni građani, porodica i prijatelji.

Napadač Nerdin Ibrić

Napadač Nerdin Ibrić

Opelu ispred porodične kuće ubijenog policajca prisustvovo je i predsednik Srpske Milorad Dodik, koji je posetio njegovu majku i brata i izjavio saučešće. U počasnom stroju ispred porodične kuće, ubijenog Đurića jutros su ispratile njegove kolege.

Đurić je u službi MUP-a Srpske proveo više od 20 godina. Njegova porodica je  1992. izbegla iz Banovića, a u ratu mu je ubijen otac čiji posmrtni ostaci ni do danas nisu pronađeni.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 29.04.2015 15:30h

    Десило се а грехота је да веће нема?А да су полицајци убили у обрачуну муслимана а они остали неповређени сваки део планете би сазнао за злочин.Опет срби!Муслимани деценијама убијају своју браћу кукавички али зато су супер плачљивци да позову помоћ подмуклих енглеза?А они пензионисане америчке генерале и ето рата?Они,бре,имају планове за ратове за следећих пола века и више?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP