Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DRŽ'TE GEDU!

Sajber lopovluk: Da li vas je zavarao "Balašević" prevarant?

Autor: A. O. | 31.10.2013 - 09:40:00h | Komentara: 22

Sudeći po žalbama mnogih internet korisnika pre oko pola godine izvesni Sarajlija pokrenuo je prevaru koja je nasamarila mnoge ljubitelje Balaševića, otuda i naziv "Balašević prevarant". Evo zbog čega se treba pripaziti na internetu.

Đorđe Balašević

Đorđe Balašević: Njegov rad je na meti sajber otimača!

"Pod lažnim nalogom varao je ljude da preko njega naruče šolje sa motivima Đorđa Balaševića i da mu pošalju novac i na kraju ostanu i bez para i bez šolja, kad se sve to otkrilo i kad su sve moguće novine to objavile lik je sakrio  stranicu i ugasio sajt privremeno dok to sve ne prođe, kad se sve stišalo onda je opet pokrenuo sajt i Fejsbuk stranicu načinio vidljivom i pošto mu je propao taj vid malverzacije dosetio se novog", rekao je naš izvor koji se bavi društvenim mrežama.

"Prevarant sad radi sledeće, redom ide po Jutjubu i gasi sve moguće kanale na koje naleti da na sebi imaju neku muziku od Balaševića. Zašto to radi? Pa jednostavno je, napravio je kanal i sve bolje pesme i sa lepšim videom prekopira kod sebe a Jutjubu prijavi taj drugi kanal da mu krši autorska prava, kad Jutjub obriše video on ga kod sebe objavi na kanalu i tako on na svoj kanal dobija svu moguću posetu jer pravi monopol i ubacio je adsense reklame naravno kako bi zaradio. Naravno svi ostali kanali su postavljali Đoletove pesme jer vole tu muziku i nije bilo reklama na njima, i ljudi se ne razumeju kako sve funkcioniše i ko zna koliko njih jos ulazi na kanal redovno pa ne mogu da reaguju kad im stigne prijava.

Pripazite se ovog "naloga kidnapera" http://www.youtube.com/user/balasevicdjordje . Prema tvrdnjama grupe osnovane samo da bi ukazala na malverzacije ista osoba koja krade naloge vodi i Fejsbuk stranicu Balaševizam.

Ovo su samo neki od kanala koji su obrisani, za koje korisnici grupe tvrde da su ukradeni: Niko14101995, 21amcho, HERCEGOVINA.info, maanalaana, Dragan Subasic, baneboss75, vassolinjo, Samra Bibic, Milutinka84, Decky D, veljkojohny, Aleksandar Đorđe, TheMarek2580, barracuda2906, StefanVucevski22, WildSoul79, zaggich, 1988Dragana, balcanmusicchannel, pogresanuser, nbgtrickster, otilija09, PavleVujisic, YugoPFC, Sasija1, dzinefull, djuka4715, Hogar45, dzabalebarossss, Dragana Vasic, fantomka2, MrNeven3, ElwoodBlues17, DivljaKupinA031, 1981acmilan...

Poslednji komentari
  • M.T. Vreme: 31.10.2013 11:16h

    Bravo! Konačno da se neko bavi ovim problemom. Nadam se da će ovo ljudima otvoriti oči. Dosta je on zarađivao na prevarama. Svaka čast.

  • Milica Vreme: 31.10.2013 12:44h

    Hvala na podršci, nažalost spisak ugašenih kanala i video radova je nepregledan, to možete videti i na stranici kao i sve ostale činjenice vezane za ovog prevaranta i lopova. Sramotno je što sve to radi krijući se iza imena i u ime Đorđa Balaševića a da pravi Đorđe naravno o tome nema pojma.

  • Milica Vreme: 31.10.2013 13:55h

    Hvala na podršci :) Nažalost spisak ugašenih YouTube kanala je mnogo duži, broj obrisanih video snimaka i klipova nema kraja, nadam se da ćemo uz vašu podršku i širenje istine stati na put prevarama i zloupotrebama imena Đorđe Balašević.

  • orion Vreme: 31.10.2013 14:18h

    Ja sam dobio account strike zbog njega... a imao sam retke njegove pesme...

  • Magdalena Vreme: 31.10.2013 15:38h

    Čovjek koji prodaje šolje sa likom Balaševića i vara narod preko neta, koji uzima tuđekreacije, koji ima nekoliko YT kanala, koji vrijeđa , ismijava mnogobrojne korisnike YT, FB-a, koji uzima novac, a lažno se predstavlja, ponižavajuću sve ljubitelje Đorđa Balaševića, treba da bude zaustavljen i da se ovom kriminalu stane na kraj. Podrška svim ljudima koji imaju probleme sa ovim i svima onima koji su oštećeni!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP