Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SVI TRAŽE NESTALU DEVOJKU IZ SENTE

Samo da je naša Kristina dobro!

Autor: Kurir | 05.06.2015 - 21:34:00h | Komentara: 1

Timea Fenjsaroši iz Sente, majka Kristine Fenjsaroši (20) koja je u sredu nestala u Londonu, neprekidno čeka neku informaciju o svojoj ćerki.

Kristina Fenjsaroši

Kristina Fenjsaroši | Foto: tviter

Kristina je pre tri sedmice iz Sente otišla u London da radi, a od juče joj se gubi svaki trag. Širom društvenih mreža prolomio se očajni apel da se nađe Kristina.

- Trnem od brige za Kristinom. Svaki minut dug je kao dan, svaki sat kao večnost - kaže za Kurir Timea Fenjsaroši, majka dvadesetogodišnje Senćanke.


Da se nešto čudno dešava, majka je zaključila kada posle nekoliko poslatih poruka na njen fejsbuk profil, Kristina ništa nije odgovorila

- Tako smo i komunicirale otkako je pre tri nedelje otišla u London da radi. Stupila sam u kontakt i sa njenom cimerkom Stefani Čonić iz Ostojićeva kod Čoke, koja je u Londonu i ranije radila. Potvrdila mi je da je Kristina nestala i da je nigde nema, kaže Timea i ističe da je njena ćerka veoma odgovorna osoba.

- Nikada nije odlazila od kuće. Kao skroz odličan učenik završila je Gimnaziju u Senti. Samo da je naša Kristina dobro, kaže Timea koja od engleskih i naših organa očekuje da joj pronađu ćerku.

Otkako je saznao da mu ćerka nestala, Kristinin otac Robert ne prestaje da plače.


- Najgore je supruzi Timei, oka nije sklopila od momenta kad je čula da Kristine nema. Iz mađarske ambasade u Londonu, mejlom nam je potvrđeno da se traga za našom ćerkom. Deo Londona u kom stanuje Kristina, oblepljen je njenim slikama. Kristinine fotografije su i u centru Londona. Postavili su ih njeni prijatelji i naši ljudi koji tamo žive i rade, rekao je Robert.

Iz stana u kom je stanovala sa drugaricom Stefani i jednim momkom iz Mađarke, nestali su Kristinin pasoš i tablet računar, dok su pronađene slomljene slušalice za mobilni telefon. To je Kuriru potvrdio njen dečko iz Sente Bojan Farago. Prema njegovim saznanjima, Kristina tog dana nije imala para, pa je od komšije poznajmila tri funte da bi otišla na posao.

Poslednji komentari
  • Pcelica Vreme: 07.06.2015 15:18h

    Ova zena je varala ljude i u 2000. godini pa je pobegla za Ameriku

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP