Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

LOTO SREĆNIK ZA 120 DINARA DOBIO 2,5 MILIONA EVRA

Samo nek je otišlo sirotinji

Autor: Ž. Dulanović | 02.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Loto sedmica u vrednosti od 2,5 miliona evra izvučena je u Prijepolju, a meštani varoši na obalama Lima priželjkuju da je premija 33. kola popularne igre na sreću završila u rukama jedne od siromašnih porodica, kojih je u tom delu Srbije sve više.

Prodavačica Danijela  Tomašević i srećni kiosk

Prodavačica Danijela Tomašević i srećni kiosk | Foto: Željko Dulanović

- Daj bože da je tako, ali ne verujem, neće to na sirotinju. Taj ko je dobio, taj već ima. Kaže naš narod da para na paru ide - priča Nenad Ješić, nezaposleni otac sedmoro dece.


Identitet srećnog dobitnika glavna je tema svih razgovora u srednjem Polimlju. Zna se samo ono što je saopštila Lutrija Srbije, da je srećni dobitnik na dobitnom tiketu uplatio dve kombinacije i da ga je to koštalo svega 120 dinara. Više informacija nema ni Danijela Tomašević, na čijem je kiosku „Loptica“ u centru grada i uplaćena dobitna kombinacija.

- Ovde uplaćuju i meštani opština sa severa Crne Gore, kao i komšije iz susednih opština koje poslom dolaze u Prijepolje, a zbog visine premije poslednjih dana bilo ih je dosta uplata. Volela bih jedno, da je premija otišla u ruke nekog od mojih sugrađana i da je ovako veliki novac dobila porodica kojoj su pare neophodne – kaže za „Alo!“ Danijela Tomašević.

Kiosk „Loptica“ jedan je od dva uplatna mesta Lutrije Srbije u Prijepolju i za godinu i po, koliko radi, bio je taličan mnogima koji igraju popularne igre na sreću.
- Do sada su ovde izvučene dve šestice i više petica, a evo sada i sedmica. Ovo je inače prva loto premija u Prijepolju – kaže Danijela.
Mada je dobitak za infarkt, u lokalnoj službi Hitne pomoći kažu da u utorak uveče, kada je premija izvučena, nije bilo pacijenata sa „loto srčanim problemima“. Prijepoljci kažu da identitet loto milionera neće dugo biti tajna, jer ovde nijedna tajna ne ostaje dugo skrivena.

- Ko se prvi odseli - taj je. Ako je dobitnik Srbin, kupiće stan u Beogradu, a ako je Bošnjak, pazariće nekretinu u Sarajevu. Neće taj s tolikim parama ostati dugo u ovom leglu tuge - kažu Prijepoljci.
Poslednji komentari
  • predrag Vreme: 03.05.2015 08:06h

    Koje lazi znate ko je dobio u Nemckoj, Francuskoj,Australiji a ovde neznate koje doneo listic i podigao novac=naravno niko.Ja sam jednom izgrebao 5000din.obisao sam desetak prodajnih masta jedva sam dobi novac

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP