Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VLADA TRAŽILA DA SE DOSTAVE SPISKOVI IMOVINE

Samo u Direkciji EPS 69 automobila!

Autor: R. Ć. | 10.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 3

Vlada Srbije zatražila je da javno preduzeće „Elektroprivreda Srbije“ dostavi spisak sa brojem službenih automobila, kao i plan racionalizacije voznog parka, saznaje „Alo!

Aleksandar Obradović

Aleksandar Obradović | Foto: Dušan Milenković

Kako nam je potvrđeno u tom preduzeću, samo Direkcija EPS-a, koja broji oko 500 zaposlenih, ima čak 69 automobila, među kojima su tri vozila visoke klase i to dva „audija A8“ i „tojota leksus“. Takođe u voznom parku JP EPS je još 11 vozila više i srednje klase - šest „pasata“ i pet „škoda superb“. Ovo preduzeće raspolaže još i sa 11 „škoda oktavia“, četiri „golfa“, „fordom fokusom“, „opel astrom“, 28 „škoda fabia“, devet „pola“ i jednim „ševrolet kalosom“.


- U skladu sa reorganizacijom biće doneta i odluka o višku vozila, a u skladu sa preporukama Vlade o racionalizaciji korišćenja vozila u javnim preduzećima - rečeno nam je u EPS-u uz napomenu da su svi navedeni automobili proizvedeni od 2001. do 2012. godine. Ove automobile uglavnom su koristili direktori i članovi kabineta, a s ozbirom na to da je najavljeno ukidanje 35 direktorskih funkcija, sigurno je da će dvadesetak vozila biti višak i da će ona verovatno biti prodata.
Poslednji komentari
  • dida dedic Vreme: 10.02.2015 08:13h

    DA JE PAMETI,KAO STO NIJE,DA SE TA VOZILA PRODAJU,PA DA SE POJACA BROJ TERENSKIH VOZILA PO KOPOVIMA...KAD BI SAMO ZNALI,KOLIKO RADNICI PESACE,DO MESTA KVARA NA MASINAMA???PA TO JE PO NEKOLIKO KM PROBIJANJA PO BLATU DO KOLENA...DODJITE U KOLUBARU,DA TO VIDITE...KAO DA SMO U SREDNJEM VEKU...GRUPA RADNIKA ,SA SVE ALATOM NA LEDJIMA SE PROBIJA KROZ ZIVO BLATO...O TOME NIKO NE GOVORI...DOBRO -DOSLA TA PRODAJA EPSOVIH AUTA,AKO CE SE UPOTREBITI NA PRAVI NACIH,STO SAM SKEPTICAN...

  • boba Vreme: 10.02.2015 08:21h

    Zato u ispostavama elektrodistribucija u manjim mestima veoma često nemaju ni jedno ispravno vozilo na raspolaganju.Voze ponekad svoja privatna vozila da bi otisli u neko selo da otklone kvar na mrezi.Mislim da je EPS truo do dna, ali sve od vrha počinje, sa glave.

  • Pera Vreme: 10.02.2015 11:34h

    Ogroman broj vozila koje koriste razni sefovi,zamenici i direktori javnih preduzeca uopste se ne vodi na ta javna preduzeca vec su to vozila podizvodjaca koja rade za javno preduzece i koja ta vozila daju kao neku vrstu mita .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP