Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SVAKA ČAST

Samsung pomaže: Besplatno pranje veša u Obrenovcu

Autor: Tanjug/N.Jovanović | 17.06.2014 - 15:37:00h | Komentara: 0

Kompanija Samsung pokrenula je danas akciju "Peremo za vas" u okviru koje je za opštinu Obrenovac obezbedila pet kontejnera sa veš mašinama i sredstvima za besplatno pranje veša.

Porodica Nikolić iz Zvečke

Svaki kontejner opremljen je sa po četiri veš mašine, a kontejneri će biti postavljeni na Gradskom trgu (ulica Vojvode Mišića 211), u naselju Stočna pijaca (ulica Đačkog bataljona 9A) i u naselju Rojkovac (ulica Kralja Milutina 15-17), saopšteno je iz Samsunga.

Povratak u Obrenovac Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Građani će do 7. jula, svakim danom od 9,00 do 12,00 i od 13,00 do 17,00 časova, moći da operu odeću, posteljinu ili dečje igračke, ali i da dobiju informacije o ispravnom tretiranju veša nakon poplava.
"Imajući u vidu da je u područjima pogođenim poplavama u Srbiji stradao veliki broj domaćinstava, kao i da su mnogi uređaji potopljeni ili potpuno uništeni, verujemo da ovakva vrsta akcije može višestruko pomoći ugroženim zajednicama. Pored toga, za građane smo obezbedili i informacije o ispravnom tretiranju potopljenog veša", kaže Milan Vujović, direktor marketinga kompanije Samsung.
Samsung je ovu akciju pokrenuo u saradnji sa opštinom Obrenovac, kako bi stanovnicima i na ovaj način pomogao povratak normalnom životu.
Kao deo podrške područjima pogođenim poplavama, u regionu Obrenovca, Krupnja, Loznice i Svilajnca, Samsung je za svoje korisnike obezbedio besplatne popravke kućnih uređaja, ukoliko je popravka aparata moguća.
Serviseri će popravke obavljati do 30. juna 2014. godine, a za njihov dolazak na određenu adresu potrebno je prijaviti se pozivom broja +381 11 321 68 99, gde je moguće dobiti i više informacija o servisiranju uređaja, navodi se u saopštenju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP