Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MLADENOVIĆ:

Sanda zavodi diktaturu!

Autor: D. R. | 19.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Rat unutar DSS-a se nastavlja. Nedavno smenjeni predsednik IO Andreja Mladenović izjavio je da ne priznaje nelegalnu odluku Predsedništva o izboru novog Izvršnog odbora i pozvao članove te stranke da dignu glas protiv samovolje i strahovlade u DSS.

Andreja  Mladenović

Andreja Mladenović | Foto: Milorad Milanković

„Ona (Sanda Rašković Ivić) je uvela diktaturu u stranci. Suspendovala je legitimne organe stranke, time što je kršeći Statut DSS-a izabrala nekakav novi IO, a da nije zakazala sednicu Glavnog odbora, koji bi potvrdio odluku o smeni prethodnog.

Pokrenuću inicijatavu da se 27. juna održi Glavni odbor“, rekao je Mladenović za „Alo!“ i dodao da je, što se tiče njegove pozicije u DSS-u, miran. „U ovoj stranci sam 21 godinu. Njen cilj i cilj nekih ljudi oko nje je da mene izbace. Ne očekujem da im to uspe“, kaže Mladenović.
Sa druge strane Sanda Rašković Ivić, predsednica DSS-a, kaže da je bila zbunjena kada je videla Mladenovićevu izjavu: „Kada sam pročitala tu izjavu, ja sam se obradovala misleći da on govori o Vučiću i njegovom režimu. Tek kasnije sam shvatila da priča o meni i predsedništvu“.

Potpredsednica podnela ostavku!

Potpredsednica DSS-a Milica Radović podnela je juče ostavku na tu stranačku funkciju, ali navodi da ostaje i dalje član stranke. Ona nije želela da govori o razlozima svoje ostavke. Predsednica stranke poručila je da joj je „žao, ali da mora da se ide dalje“.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP