Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KONKURS

Šansa za studente i mlade istraživače

Autor: D.D. | 15.05.2013 - 14:47:00h | Komentara: 0

Dušica Birovljević, magistar pravnih nauka i dobitnik Sakura stipendije, pokrenula je projekat "Innovation...that's it!" kojim pomaže mladim studentima i istraživačima da bez plaćanja visokih naknada objave svoje radove u Zborniku sa ISBN I COBISS brojem.

Dušica Birovljević

Ideje za napredak Srbije: Mr Dušica Birovljević | Foto: ALO.RS

- Cilj konkursa je da okupi istraživačke radove koji predstavljaju inovaciju u nauci i predstavljaju novu naučnu edukativnu misao, tražimo kreativne teme, jedini uslov je da imaju veze sa socijalnim napretkom Republike Srbije iz jedne od sledećih oblasti ekonomije, prava, političkih nauka, filozofije, marketinga ili kulture - poručila je mr Dušica Birovljević.

Iza projekta stoje Nomotehnički centar Beograd, koji se bavi izdavaštvom i pravnim savetima, sa bazom od preko stotinu samostalnih izdanja napisanih od strane magistra i doktora pravnih nauka i C:E:T Platform iz Beograda, mlada organizacije čija je pretežna delatnost edukacija.

Pravo učešća na konkursu imaju studenti osnovnih, postdiplomskih i doktorskih studija svih akreditovanih Univerziteta u Srbiji i regionu, kao i istraživači bilo da su u radnom odnosu ili ne.

Inovacije

Od realizatora projekta pobednici na konkursu dobiće reklamiranje preko društvenih mreža, učestvovanje u nagradnoj igri preko Fejsbuk stranica gde će se vršiti odabir najboljih radova. Najinventivniji rad dobiće besplatno objavljivanje u Zborniku i besplatnu objavu samostalnog izdanja.

Konkurs je otvoren do 29.maja, zato požurite s prijavama. Detalje o uslovima kao i prijavni formular možete dobiti slanjem mejla na nomcentar@gmail.com i office@cetplatform.org ili na stranici http://innovationthatisit.blogspot.com.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP