Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

HEROJ!

Saobraćajac spasao smrti sugrađanina!

Autor: E. S. | 18.06.2013 - 23:46:00h | Komentara: 2

Poručnik saobraćajne policije Fuad Šećović (28) rizikovao je život kako bi spasao nepoznatog 30-godišnjaka koji je u ponedeljak oko 20.30 hteo da skoči sa Brankovog mosta.

Poručnik  Fuad  Šećović (28)

Poručnik Fuad Šećović (28) | Foto: RAS

Tom prilikom ovaj mladi poručnik povredio je levu nogu, koju je bio zaglavio u zaštitnoj ogradi kako ih samobica ne bi obojicu poveo u smrt. U ispovesti za “Alo!” Šećović, koji je tog dana radio na obezbeđenju trase zbog posete grčkog predsednika, prepričao je ovaj neverovatan događaj, dodavši da mu je najveća nagrada to što je uspeo da spase jedan ljudski život.


- Stajao je sa suprotne strane ograde i pričao da će se ubiti. Pokušao sam da mu objasnim da ništa nije vredno njegovog života. Polako sam mu se približavao, želeći da zadobijem njegovo poverenje. Tada su mi u pomoć pristigle i kolege sa Novog Beograda. Taj mladić nam je nešto nepovezano pričao o porodičnim problemima i video sam da je rešen da ostvari svoj naum. Drama je trajala 15-20 minuta - priča ovaj heroj i dodaje da se nakon toga sve odigralo munjevitom brzinom.

- Tražio je da mu upalimo cigaretu i ostavimo na ogradi. Kada ju je do pola ispušio, on se popeo na ogradu. Znali smo da moramo brzo da reagujemo. Ja sam mu bio najbliži, pa sam potrčao ka njemu. On je već bio gubio ravnotežu. Zgrabio sam ga, a levu nogu sam zaglavio u ogradi kako me ne bi povukao sa sobom - u dahu priča Šećović.

- U borbi da ga spasemo su mi pomogle kolege saobraćajci i patrola sa Novog Beograda. Ovo je bio timski rad saobraćajaca i patrole sa Novog Beograda i stvarno mi je drago što sam na početku karijere spasao ljudski život. Bez obzira na moju povredu - zaključio je ovaj hrabri saobraćajac.
Poslednji komentari
  • Vladimir Brkovic Vreme: 19.06.2013 09:22h

    Fudzi legendo..........pozdrav od bivseg profe !!!

  • Tanja Vreme: 19.06.2013 15:52h

    Cast mi je sto poznajem ovog maladog coveka :)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP