Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

STRANAČKI DOBROTVOR

Šapić "pozajmio" imovinu demokratama, sve mu i dalje pod hipotekom!

Autor: Agencije | 25.07.2014 - 10:53:00h | Komentara: 4

Predsednik opštine Novi Beograd i član Demokratske stranke Aleksandar Šapić potvrdio je da je svoju imovinu stavio pod hipoteku da bi pomogao stranci kada se njen račun nalazio u blokadi i rekao da hipoteka još nije skinuta.

„Zlonamerni pokušaj“: Aleksandar Šapić

Aleksandar Šapić | Foto: Đ. Kojadinović

– Tačno je i nemam razloga da to krijem. To sam uradio pre oko godinu i po dana jer sam smatrao da je u tom času to najbolji način da se pomogne stranci. Nisam to uradio da bih se reklamirao – kaže Šapić za Politiku.
Na pitanje da li je ta hipoteka skinuta, Šapić odgovara da je njegova imovina još pod hipotekom jer DS još nije isplatila kredit koji je uzela pre skoro dve godine. Šapić je, takođe, naveo i da ne želi da ulazi u bilo kakvu priču o njegovom navodnom prelasku u Srpski naprednu stranku. Kaže da je ono što je rekao preko Tvitera - da nema nameru da pređe u SNS - sasvim dovoljno.
Na pitanje u kakvim je odnosima sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim, Šapić odgovara: „Sasvim korektnim i veoma dobrim, kao što bi trebalo da budu odnosi sa svakim predsednikom opštine u Beogradu."
– Normalna komunikacija je potrebna da bismo uopšte mogli da funkcionišemo. Novi Beograd je najmnogoljudnija opština u Srbiji i bez razgovora i dogovora sa gradskim vlastima gotovo je nemoguće funkcionisati – dodaje on.
Upitan da li je u kontaktu sa predsednikom DS Bojanom Pajtićem, Šapić kaže da skoro godinu dana nije ni na jednoj funkciji u DS, a poslednja na kojoj je bio bila je predsednik beogradskog odbora te stranke, posle čega je dva meseca bio generalni sekretar stranke.
– Komuniciram sa Pajtićem na isti način kao što to radi bilo koji drugi član DS. Otkako je izabran, nas dvojica smo se jedanput videli i razgovarali smo normalno i korektno – kaže Šapić.
Poslednji komentari
  • s kim si takav si Vreme: 25.07.2014 11:12h

    ko sa djavolom tikve sadi...

  • rodoljub zaharijevic Vreme: 25.07.2014 12:36h

    da nema hipoteke,aca bi sada usrecio acu prelaskom u sns,zbog akademskog nivoa.

  • DUSAN Vreme: 25.07.2014 13:00h

    ŠAPICU JEL BOLJE DASI BIO VAN POLITIKE OSTACES BEZ SVEGA STO SI POSTENO ZARADIO A ONI KOJI SU VRHU POLITIKE SU ZARADILI ZNAS KAKO JEDINO AKO IM VERUJES BEZ VELIKE PROVERE ZATO DOK JE VREME BEZI IZ BILO KOJE POLITIKE TI SI DIVAN SPORTISTA PRIKLONISE DECI ITALENTIMA IUZIVAJ U SVOJOJ PROSLOJ DOBROJ KARIJERI SPORTA

  • Tatjana Vreme: 25.07.2014 15:00h

    Tako je to kad politicari misle da ce vladati sto godina!Dzaba mu doktorat kad nije mogao da predvidi da demokrate sa onakvom vladavinom nisu mogle dugo!Jedino sto su uspele,a to je da dovedu ove na vlast da se narod jos vise pati!A,sto se tice hipoteke,lako ce o0n to resiti! Vise se brinem kako ci ja i ostali narod sve ovo izdrzati?! I materijalno i psihicki!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP