Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

INCIDENT NA DEČIJOJ KLINICI

Šapić: Primili su mi dete tek kada sam urliknuo!

Autor: Alo! | 11.03.2015 - 21:24:00h | Komentara: 42

Aleksandar Šapić je juče na Dečijoj klinici u Tiršovoj napravio incident i napao radnicu na šalteru, saznaje Alo!

Aleksandar Šapić

Aleksandar Šapić | Foto: R. Ristić

Aleksandar Šapić je u utorak oko 17 časova na Dečiju kliniku u Tiršovoj doveo svog sedamnaestomesečnog sina kome nije bilo dobro. Kako izvor "Alo" tvrdi, Šapić je prišao šalteru na pedijatriji da se prijavi, a kada ga je sestra zamolila da se pomeri kako bi i drugi mogli da priđu šalteru, Šapić je počeo da viče i da preti pa je na kraju intervenisalo obezbeđenje klinike, ali i policija.

- Šapić je prišao šalteru, a medicinska sestra smireno mu je rekla da malo sačeka i da se pomeri da mogu da priđu i ostali pacijenti. On je nastavio da insistira da neko odmah preuzme njegovo dete, a kada mu je sestra i treći put ponovila da se pomeri malo, on je bukvalno izgubio prosebnost. Vikao je “Sve ću da vas pobijem!” i ušao u sestrinsku sobu, priča naš izvor i dodaje da je tada izašla doktorka iz ambulante i preuzela dete.

Predsednik opštine Novi Beograd, Aleksandar Šapić potvrdio je za "Alo" da je došlo do incidenta i dodao da to što je on preživeo u Tiršovoj ne bi trebalo nikome da se dogodi.

- Kada je mom detetu pozlilo, žena, koja je pred porođajem i ja seli smo u kola i vozili dete u Tiršovu. Na šalteru hitne službe rekao sam sestri da neko peuzme dete, a ja ću da ostanem i dajem neophodne podatke. Sestra je rekla da se pomerim, sačekam. Na rukama mi je dete u strašnom stanju i ne dao bog nikome to da doživi. E onda sam urliknuo. Ne znam ni šta sam vikao. To je trajalo 15 sekundi! Došla je doktorka i uzela dete, priča za “Alo!” Šapić i dodaje da jeste stiglo obezbeđenje koje je stajalo sa strane a nakon toga i policija.

Šapić kaže da su svi dali izjave policiji, kao i da je dete nakon pregleda odveo kući.

- Maksim se sada bolje oseća. Da opet budem u toj situaciji postupio bih isto! Sve bih uradio za bolesno dete, rekao je Šapić.

Poslednji komentari
  • Sandra Vreme: 11.03.2015 21:41h

    Nema bez intervencije...boli ih uvo ako se sam covek ne izbori..

  • Љиљана Ћуић Vreme: 11.03.2015 21:57h

    Медицинари су се у Србији толико осилили и толико удаљили од своје подразумеване обавезе да умето да помажу они болеснеи њихове пратиоце полицијом растерују. Не боли их бол ближњег, На најсуровији начин лече своје комплексе. Одлажу пружање помоћи, ризикују животе и здравље болесних без и мал стида. Ни угледни политичари нису поштеђени од хирова србских медицинара

  • Љиљана Ћуић Vreme: 11.03.2015 22:22h

    Данас родитељ у Србији ако се усуди да заштити своје дете бива кажњен и процесуиран а дете дете е за медицинаре и просветаре Србије само срдство стицања користи Да ли је неморал заразна епидемија медицинара и просветара у Србији или нешто још горе еизлечиво што притиска србски народ не знам али је сигурно да је јадан онај који је принуђен да се њима обрати да им повери своје здравље,свој живот или своју децу

  • marina Vreme: 11.03.2015 22:31h

    Nisam bila tamo ali iz ovoga sto je napisano, pitam se: zasto on sa detetom da se udalji sa saltera ako je vec na salteru i mozda poceo nesto da govori ? Salteru i tako ne prilaze svi odjednom niti tako treba...

  • Nela Vreme: 11.03.2015 22:53h

    A zasto se gospodin Sapic nije sklonio i omogucio drugim roditeljima cija su deca takodje bolesna pristup salteru? Za sve treba da vaze isti principi - i za javne i za nejavne licnosti. Sta je on umislio? Sluzba je pravilno postupila.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP