Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PROKLEO SRBIJU I REPUBLIKU SRPSKU

Sarajevski imam poziva na osvetu zbog Srebrenice

Autor: Alo.rs | 11.07.2015 - 01:32:00h | Komentara: 5

Glavni imam Džamije kralja Fahda u sarajevskom naselju Mojmilo Nezim Halilović Muderis pozvao je na "uništenje" lobista protiv rezolucije o Srebrenici i njihovih porodica, ali i Republike Srpske koja je za njega "entitet sazdan na zločinu i genocidu".

Srebrenica

Srebrenica | Foto: Profimedia.rs

 
U muslimanskoj propovedi o dvadeset godina od masakra u Srebrenici Halilović je naveo da rezolucija nije usvojena u Savetu bezbednosti UN zbog veta koji je "na temelju žestokog lobiranja Srbije i Republike Srpske" uložila Rusija i ocenio da "nije šala poubijati 8.372 nedužna Bošnjaka i Bošnjakinje" i da to nije običan zločine, već dobro "isplaniran i sproveden genocid koji traje", piše Politika.

- Zato sa ovog mubarek mesta i u ovom mubarek danu prizivam Alahovo prokletstvo na zločince i njihove pomagače, na lobiste protiv rezolucije o

Srebrenici i izlobirane i molim Alaha da uništi njihovu zločinačku i nasilnu vlast i da uništi njih i njihove porodice, ponizi ih i na zemlji im zatre svaki trag i učini ibretom za one koji pameti imaju, rekao je Halilović.

On je naglasio da je siguran da će Alah "svojom moći i voljom srušiti entitet sazdan na zločinu i genocidu i da će zločince ostaviti bez poroda i pomena".

On je pozvao Alaha da "zločince i njihove porodice zabavi teškim i neizlečivim bolestima i nemaštinom" i da to bude opomena za sve one koji ne veruju. Halilović je napomenuo i da je "odgovornost međunarodne zajednice u pogledu zločina u Srebrenici neupitna, te je pozvao "braću i sestre na budnost i oprez jer im se istorija već stolećima iznova ispisuje krvlju nevinih Bošnjaka".

Poslednji komentari
  • Mrmot Vreme: 11.07.2015 03:44h

    Kojim to stolećima kad je prosečan bošnjak stariji od te bošnjačke nacije?

  • Neša Vreme: 11.07.2015 05:37h

    Eto! Tek toliko da se zna sa kime imamo posla! E pa i ja njima isto to želim i to tri puta gore!

  • gici Vreme: 11.07.2015 06:32h

    E,da se nebi niko mešao,za jedan dan bi bili u Turskoj

  • Ricardo Vreme: 11.07.2015 09:06h

    Da mu se vrati sve što poželi Srbima.

  • rada Vreme: 11.07.2015 09:48h

    ISKRENO jezim se od ove politike...Ja sam sa tih prostora i ZNAMda nije bas sve bilo ovako kao sto se propagira...Volela bih da istina vec jednom izadje na videlo i da se nadje neko pametan da zaista utvrdi da li u tim grobnicama zaista lezi ovoliko ljudi i da se navedu imena mrtvih koji tamo leze a onda i da se nase zrtve takodje negde ubeleze pa da vidimo onda gde smo..A ne ovo konstantno lobiranje za njihov interes..Jasno je ko dan i zao mi je sto se nasi ne ujedine da se konacno istera na cistac a ne ovo spustanje glave i poniznost nasih politicara..A gde su nase zrtve i zasto se o njima cuti..Objavite moj komentar..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP