Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ISPITIVANJE NAČELNIKA UKP

Šarić ga je nazvao "Generalom Papajom", Milović se brani na poligrafu!

Autor: Blic | 18.06.2014 - 15:55:00h | Komentara: 2

General Rodoljub Milović, načelnik Uprave kriminalističke policije trenutno je na poligrafskom ispitivanju, saznaje "Blic". Ispituju ga u vezi sa navodima Darka Šarića, optuženog za šverc 5,7 tona kokaina.

Rodoljub Milović

Rodoljub Milović

- Pre nekoliko minuta počelo je poligrafsko ispitivanje načelnika Milovića - kaže za "Blic" izvor iz MUP Srbije.
General Milović samovoljno se prijavio na poligrafsko testiranje nakon što je MUP Srbije, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal formirao Radnu grupu koja treba da ispita tvrdnje koje je optuženi Darko Šarić izrekao na suđenju.
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je Tanjugu da je policija odmah reagovala povodom navoda Šarića i da je formirao Radnu grupu koja će ti ispitati.

"To pokazuje da ne želimo da bilo šta guramo pod tepih i da niko neće biti zaštićen. Očekujem da Radna grupa u najkraćem, realno zakonski mogućem roku, ispita sve navode i javnost će o svim rezultatima istrage biti obaveštena", poručio je Stefanović.

Ministarstvo unutrašnjih poslova formiralo je Radnu grupu koja će proveriti tvrdnje koje je na sudjenju izneo optuženi za krijumčarenje šverc 5,7 tona kokaina Darko Šarić.

U ranijem saospstenju MUP-a se precizira da će radne grupa, na osnovu zahteva za prikupljanjem potrebnih obaveštenja koje je MUP-u uputio tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević preduzeti sve mere u pravcu utvrdjivanja tvrdnji Šarića.

Šarić je izjavio je da je "general Papaja" načelnik UKP Rodoljub Milović, a pomenuo je i novi pseudonim "karakter mango" za lice za koje tvrdi da je najbolji drug Milovića koji je organizovao zemunski klan i uzimao pare od otmica koje su činili pripadnici te grupe.

U Specijalnom sudu u Beogradu Šariću i pripadnicima njegove grupe sudi se za optužbe zbog krijumcarenja ukupno 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u zapadnu Evropu
Poslednji komentari
  • sasa Vreme: 18.06.2014 19:10h

    Pa i Markoni je isao na poligraf, pao na poligrafu i idalje radi u BIA... Njegov prijatelj uzeo 15k evra i izasao na slobodu... Alo ljudi oduzimajte im imovinu stecenu kriminalom i drzite ih na robiji...

  • Драгомир Vreme: 18.06.2014 21:41h

    Полиграф је проваљена ствар!Најобичнија бескорисна измишљотина!То судство не прихвата као доказ!Шта ће онда судство,адвокати,тужиоци ...?Седи поред апарата и шта ти он каже то ти је?Ма није ваљда?Питања су углавном глупава и бескрисна.Особа која ради са полиграфом ни сама не зна чему служи?Да поновим!Намештена питања дају намештен одговор и ти си,бато,невин ки новорођенчееееее? ПС.Тужиоц тврди да има сведоке који су те видели у крађи?А ти понудиш опет сведоке који те нису видели ...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP