Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SUKOB GRADONAČELNIKA

Saša Mirković traži ostavku Radomira Nikolića

Autor: Suzana Božinović | 19.11.2014 - 15:25:00h | Komentara: 31

''Tata, tata, pomagaj!'' – bile su prve reči Radomira Nikolića kada je postao gradonačelnik Kragujevca! Pa valjda svako mora makar da se potrudi i pokaže bilo kakve rezultate pre nego li zatraži pomoć predsednika države. Ajmo' sad svi da tražimo pomoć od Nikolića i Vučića, pa svima nam je teško! Kad može ''sin'', možemo valjda i mi! – kaže Saša Mirković, poslanik i predsednik SO Zaječar, za ''Alo!''.

Saša Mirković

Saša Mirković | Foto: Vesna Lalić

Saša Mirković, valjda ogorčen što ga je predsednikov sin ''izbacio iz stranke'', izjavio je kako će na prvom Gradskom odboru SNS tražiti ostavku Radomira Nikolića.
- Na sledećoj sednici GO SNS-a predložiću da Radomir Nikolić bude razrešen sa mesta predsednika Izvršnog odbora stranke, ukoliko do tada to ne učini sam i ne podnese ostavku. Takođe, očekujem da se raspravlja i o odluci Izvršnog odbora o mom navodnom isključenju iz Srpske napredne stranke, za koju moram da napomenem da je nikada nisam dobio i video osim sto sam za nju čuo iz medija i izjava Radomira Nikolića – ogorčen je Mirković.

Radomir i tomislav nikolić

Radomir i Tomislav nikolić | Foto: Biljana Nenković

 

SAMO NAM JOŠ FALI ''BAMBILEND'' U KRAGUJEVCU!
‘’Nameštanje’’ Radomira Nikolića za gradonačelnika Kragujevca, koje je odjeknulo medijski kao bomba (naročito što je svoje poslnike držao u karantinu), Mirković komentariše ovako:
- Tu funkciju nije zaslužio, dobio ju je na osnovu svog tate! Ima mnogo sposobnijih ljudi, da sada ne odugovlačimo… Ma, to bi bilo kao da je ’90 – tih godina Marko Milošević bio gradonačelnik Požarevca. Zamislite Bambilend u Kragujevcu?! Pa, ne bi me iznenadilo… - kaže ironično Mirković.

On tvrdi da u njegovom slučaju nema sukoba interesa jer obavlja funkciju poslanika i predsednika SO, navodeći da niti je direktor nekog javnog preduzeća, niti član upravnog ili nadzornog organa, kako se navodi u zakonu.

Ne štedeći reči, Saša Mirković javno napada i predsednika Tomislava Nikolića:
- Sve što sam se dogovorio sa Tomislavom Nikolićem on nije ispoštovao, kao ni u 2008. godini. Prvi put čovek može da vas prevari ako mu verujete, drugi put ukoliko mu dozvolite, a treći ukoliko ste budala. Pošto sebe ne smatram budalom neću dozvoliti da me prevari i treći put preko svog sina Radomira – kaže Mirković.

Poslednji komentari
  • Kika Vreme: 19.11.2014 15:41h

    Radomir Nikolic je pokazao samo neodgovornost i bezobrazluk. Mislio je da ce tatica da ga pokrije i da istina o privilegovanim prijateljima nikada nece izaci na videlo. E crni Radomire... bolje stvarno izadji iz politike.

  • FilipNI Vreme: 19.11.2014 15:41h

    Radomir Nikolic je svoje neznanje pokazao vise puta. Prvo, ne poznaje Statut SNS-a sto je i sama Mihajloviceva potvrdila svojom izjavom da Izvrsni odbor stranke nije imao pravo da iskljuci Mirkovica i Slavkovica i da takve odluke jedino mogu da donesu Predsednistvo i Glavni odbor. Drugo, kao gradonacelnik Kragujevca samo se zali i moli za pomoc a ne preduzima nikakve korake da stanje u gradu resi. Kao trece, konstantno se krije iza lika svog oca i ponasa se bahato i bezobrazno. Nije mi samo jasno sta jos uvek radi na politickoj sceni Srbije i dokle ce se vise tolerisati njegovo ponasanje?

  • Mila Vreme: 19.11.2014 15:44h

    Radomir Nikolic je toliko obrukao sebe a zatim i SNS da o tome vise nema diskusije. Covek je u potpunosti neodgovoran i nepouzdan. Slazem se da treba da podnese ostavku.

  • Marjan.T. Vreme: 19.11.2014 15:54h

    Znate sta,Radomir ako ima imalo obraza on ce sam podneti ostavku,jer on se zaista malo zaigrao,pa sta je misleo da ce njegovo sakrivanje prijatelja sa po tri funkcije proci neprimetno,a da pritom napada pojedine clanove stranke zbog funkcija.

  • Daglas Vreme: 19.11.2014 15:54h

    rad gospodina Mirkovica se vidi na svakom koraku, a potvrde o njegovom zalaganju stizu sa vise strana, pocev od ambasadora Kirbija koji je nedavno posetio Zajecar pa sve do raznih inostranih investitora koji gotovo svakodnevno obilaze ovaj grad. od Radomira Nikolica smo za sad samo culi da ume da kuka, vuce tatu za nogavicu i ispoljava samovolju i nedisciplinu u vidu neosnovanog izbacivanja postenih i radnih ljudi iz stranke.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP