Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NEZAPAMĆEN ZLOČIN U CENTRU BEOGRADA

Satarom na majku i ćerku

Autor: Jelena Paunović | 03.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Beživotna tela Ljiljane (60) i njene majke Ivanke Đukić (91) sa smrskanim glavama pronađene su juče oko 10 u stanu u Mileševskoj 33 na Vračaru, a za monstruozno ubistvo satarom terete se njihova ćerka i unuka Teodora Viktorović (39) i njen nevenčani suprug Borislav Stamenkov (39).

Nezapamćen zločin u centru Beograda

Nezapamćen zločin u centru Beograda | Foto: Marko Metlaš

Po svemu sudeći, nesrećne žene ubijene su na spavanju, i to verovatno prethodne noći ili rano ujutru. U trenutku ubistva u stanu od 50 kvadrata bilo je dvoje dece - dečak od pet godina i devojčica od sedam meseci.


Policiju i Hitnu pomoć pozvao je Borislav Stamenkov, rekavši da je našao dve mrtve žene u stanu na Vračaru. Policija je odmah izašla na teren i imala šta i da vidi. U lokvama krvi u krevetima ležale su žene sa povredama po glavama. Nedaleko od njih sedela je Teodora, koja ništa nije govorila. Na prvi pogled delovala je pijano i odmah je prevezena u Vojnomedicinsku akademiju, gde su lekari uspeli da joj spasu život. U njenoj krvi pronađeno je 3,6 promila alkohola, ali i nekoliko drugih supstanci, najverovatnije lekova za smirenje i narkotika.

Teodora Viktorović i Borislav Stamenkov

Teodora Viktorović i Borislav Stamenkov

Do guše u kreditima


Ubijena Ljiljana Đukić (60) poslednjih dana često je šetala psa po Vračaru, i kada god bi se srela sa prijateljicama, žalila se da finansijski teško stoje.
Kako bi je pomogao, bivši suprug ju je „ubacivao“ da statira u nekim filmovima i pozorištu. Ubijena Ljiljana dugo je radila administrativne poslove na RTS-u.

- Probudio sam se u ponedeljak oko tri sata uveče i moja Teodora je bila za kompjuterom. Gledala je neke sajtove. Pitao sam je šta radi, ona mi je rekla da ne može da spava jer ružno sanja. Ništa nisam primetio dok se nisam vratio iz vrtića, gde sam ostavio sina. Nemam nikakve veze sa ubistvima. To je ona uradila dok sam ja odveo dete u vrtić - ovim rečima svoju priču o Teodori ispričao je inspektorima Stamenkov.


I dok su se komšije i prijatelji ubijenih čudili kako kako jedna fina i draga osoba može satarom da ubije njoj dve najdraže žene u životu, policija je privela i njenog nevenčanog supruga Borislava Stamenkova, koji je pri izlasku iz zgrade stavio kapuljaču na glavu kako ga fotografi ne bi uslikali.

Policija iznosi  bebu iz stana

Policija iznosi bebu iz stana | Foto: Marko Metlaš


- Dok je trajao uviđaj, on je menjao nekoliko izjava. Prvo je vrištao i zapomagao kada je video policiju. Međutim, kako je uviđaj odmicao, a inspektori mu postavljali unakrsna pitanja, on je odgovarao drugačije. Delovao sumnjivo i tužilac je tražio da i on bude priveden - objašnjava naš sagovornik blizak policiji, i dodaje da je u kupatilu pronađena krvava satara kojom su ubijene žene.

Iznošenje tela

Iznošenje tela | Foto: Marko Metlaš


- Pozvala me je rođaka i rekla da popijem nešto za smirenje i da idem kod sestre na Vračar. Nisam smela sama, te sam povela svoje prijateljice. Kažu da je moja Teodora bila pijana kada ju je policija odvela, a da ih je ubila na spavanju - kaže Ljubinka Đukić, Ljiljanina rođena sestra.

Dalja istrage utvrdiće da li je nesrećne žena ubila samo Teodora ili joj je pomagao i nevenčani suprug. Uzeti su otisci sa satare koji će verovatno i otkriti ubicu.
Iz stana gde se dogodilo ubistvo izvedena je sedmomesečna devojčica u pratnji socijane radnice. Tim iz Centra za socijalni rad na Vračaru utvrdiće da li će deca biti u Zvečanskoj ulici ili će se dati najbližim rođacima na staranje dok se jedan od roditelja ne ispostavi pogodnim. U stanu, u trenutku ubistva, bio je i pas koji je predat prijateljima.

Mihajlo  Viktorović

Mihajlo Viktorović

Otac, deda i tetka glumci

- Teodorin otac, a Ljiljanin bivši suprug Oliver Viktorović, bio je poznati reditelj, a njena tetka je glumica Olivera Viktorović. Dok je Teodora bila mlađa, Oliver je pričao da ne zna šta će sa ćerkom jer je ušla u svet narkomanije. Teodora je pokušala da se oproba kao glumica. Nikada ništa nije radila u životu - priča porodični prijatelj. Kako „Alo!“ saznaje, i Teodorin deda Mihajlo Vikotorović bio je glumac. Najviše poznat u seriji „Bolji život“.

Poslednji komentari
  • Djoka Vreme: 03.03.2015 14:21h

    Pa otkad se rodjena keva i baba satarom seku na komade??

  • Miloscg Vreme: 03.03.2015 20:35h

    Eto slike i prilike Vuciceve Srbije, i njegovih reformi, obecao je covek med i mleko.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP