Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRVO JE RUŠIO, A SADA NE HAJE ZA TUŽBU

Savo diže spomenik

Autor: Ružica Kantar | 09.10.2014 - 08:02:00h | Komentara: 13

Savo Milošević, proslavljeni srpski fudbaler, počeo je, kako tvrde meštani sela Johovac kod Bijeljine, da diže nadgrobni spomenik svom mlađem bratu Andriji Miloševiću (38), iako je sudski postupak protiv njega još uvek u toku zbog rušenja prethodnog!

Savo Milošević

Savo Milošević | Foto: Marko Metlaš

Naime, kako je „Alo!“ ranije pisao, Savo je navodno pre oko mesec dana platio kamenorescu da, u noći između 31. avgusta i 1. septembra, sruši već postojeći spomenik koji su podigli Andrijina supruga Daniela i maloletna deca, Matija (14) i Jana (6), jer je sa njima u sukobu zbog nerešenih imovinskih odnosa.

Grobno mesto nakon  što je spomenik srušen

Grobno mesto nakon što je spomenik srušen

Savo bez komentara!

„Alo!“ je, od rušenja spomenika do sada, u više navrata pokušao da dođe do komentara Save Miloševića. Međutim, on ni juče, kao ni ranije nije odgovarao na naše pozive i SMS-ove.

Andrijina deca i supruga bili su šokirani ovakvim postupkom, pa su u Osnovnom sudu u Bijeljini podneli tužbu protiv Save i kamenoresca zbog „narušavanja prava kao zakonskih naslednika na podizanje nadgrobnog spomenika ocu i obavljanje verskih i drugih običaja“.

Kako „Alo!“ saznaje, ovaj postupak je još uvek u toku. Međutim, uprkos tome, desetak dana nakon rušenja starog spomenika, oko Andrijinog groba urađena je nova kamena ograda. Daniela Milošević demantovala je za naš list da ima bilo kakve veze sa novim spomenikom, ali ništa drugo nije želela da komentariše. Meštani Savinog rodnog sela zbunjeni su i zaprepašćeni skrnavljenjem groba pokojnog Andrije.

Spomenik koji su  podigli supruga i deca

Spomenik koji su podigli supruga i deca

 
- Gledamo šta se dešava i ne verujemo. Niko u selu ne može da veruje kako se Savo na ovako besraman način ponaša prema večitoj kući svoga brata. Čovek je mrtav, bog da mu dušu oprosti i nije u redu da se njegovi najbliži prepiru preko njegovog leša. To je svetogrđe! - rekao nam je jedan meštanin.
Andrija Milošević (38) preminuo je 29. novembra prošle godine od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Šid-Beograd kod Pećinaca.

Danas: Počeli  novi radovi...

Danas: Počeli novi radovi...

Andrijin sin skicirao spomenik


Inače, u projektovanju raskošnog spomenika koji se nekada nalazio na Andrijinom grobu, učestvovao je i njegov sin Matija, koji je nacrtao skicu. Na prednjoj strani nalazila se figura anđela, a na zadnjoj je pisalo: „Mišo, ne znam da li ćemo ikad preboleti, ali znamo da uvek ćemo te voleti. Sada skrivaš pogled sa one druge strane, vidimo se, mili naš, kada naše srce stane. Volimo te. Tvoji Matija, Jana i Daniela”.

Poslednji komentari
  • Lider Vreme: 09.10.2014 10:00h

    Miso pocivaj u miru. Uvek ce te tvoja prijateljica nosit u srcu!!!!! Mrtvima je potreban mir, izgleda da neki to ne znaju, pa ovim komentarom apelujem da se zena i brat smire i da stvave prst na celo!!!!!

  • MB Vreme: 09.10.2014 10:41h

    Ostavit coveka namiru. Zar mu je to hvala, za sv sta je dao u sportu i humanitarnim akcijama?

  • Promene Vreme: 09.10.2014 13:03h

    Zaista je doslo do vidnih promena u glavama ljudi! Ni mrtvi ne mogu vise biti mirni! Savo,ako ima trunke kulture i inteligencije, to sebi nije smeo dozvoliti/! Pretpostavljam da ga je iritiralo ime bivse žene njegovog brata na spomeniku! Ali to ne opravdava takvu prostotu:rusenje spomenika! Pa iza brata su ostala dva maloletna deteta!Voli li on tu decu?!

  • Ana Vreme: 09.10.2014 13:23h

    Miso pocivaj u miru. Oni koji su ti bili bliski znaju koliko si voleo svoju zenu i decu, a i oni tebe. Zli jezici i ljudi nisu dali tebi i porodici mira za zivota, a sada nastavljaju sa tvojom porodicom. Tesko njima bez oca, muza i oslonca. A sto se tice Save dosta je njegove glume o postenju i velicini.

  • iva Vreme: 09.10.2014 15:03h

    Kakve veze ima sport i skrnavljenje necijeg groba?Treba da ga bude sramota sto se prepucava necijim bolom.Nije on bitnini od pokojnikove dece.Sramota!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP