Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ALO! APELUJE: POMOZIMO NIKOLIĆEVOM ŠURAKU

Šef kabineta nema ni za gorivo!

Autor: M. Medenica | 25.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 11

Život u Srbiji nije ni težak ni skup kako se priča, barem ako je suditi prema Miroslavu Latinoviću, šefu kabineta Tomislava Nikolića i bratu prve dame, gospa Dragice Nikolić.

Zete, čekaj da te  pitam! Kad će  više ta plata?:  Latinović i  Nikolić

Zete, čekaj da te pitam! Kad će više ta plata?: Latinović i Nikolić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Naime, iako je u nedavno ažuriranoj imovinskoj karti prijavio da zarađuje 0,00 dinara, da ne poseduje štednju niti ima firme (barem ne na svoje ime), u istom dokumentu je u apsolutnom vlasništvu naveo dvoiposoban stan od 74 kvadrata, kao i automobil „volvo XC60“ star pet godina.


Opet, ništa čudno, da nije onog s početka o zaradi od 0,00 dinara i isto toliko štednje, pa se nameće logično pitanje: od čega čovek živi, kako sastavlja kraj s krajem, s čime siroma’ od prvog do prvog u mesecu, odakle za „Infostan“, odakle za gorivo, odakle za registraciju ove luksuzne limuzine, zašto ga kao šefa kabineta zet-predsedik ne plaća ni dinara?!

Upravo smo ta pitanja postavili Predsedništvu Srbije pre četiri dana, ali odgovora još nema, pa nam ostaje samo da nagađamo: možda je stipendista humanitarne Fondacije „Dragica Nikolić“; možda je srećni dobitnik glavne premije na „lotou“; možda je pak nasledio neku crkavicu od „tetke iz Amerike“ za koju samo on zna, ili je tek jednostavno preskroman čovek koji ne robuje materijalnom i uživa u sitnicama - sunčanom prolećnom danu, cvrkutu ptica, pecanju, šetnji Kalemegdanom, meditiranju, nadahnutim govorima zeta-šefa, ili je greškom, u brzini, izostavio neki broj ispred onih nula, što se dešava, dabome, hoće dugme na tastaturi da zaglavi...
Kako god bilo, koji god da je razlog, koja god „muka“ da ga tišti, javnost Srbije ima pravo da zna, pa i da pomogne ako treba?!

Jer kakvu to sliku šaljemo u svet ako nam šef kabineta predsednika ne prima ni belog dinara? S kojim pravom onda mi da se bunimo i žalimo na male plate, kad se, eto, može kroz život i bez dinara?! Sve je izgleda u stavu prema životu, ili nije? Čekamo odgovor.
Poslednji komentari
  • mr Vreme: 25.05.2015 07:29h

    Upisao čovek zetov fakultet,prima stipendiju,čeka diplomu da zameni zeta na mestu Predsenka?

  • mile Vreme: 25.05.2015 09:41h

    MA NARODE JER VI VERUJETE NJIMA DA JE TAKO. KAKO COVEK RADI BEY PARA. NIJE TO OBICNI CATA VEC DRZAVNI SLUZBENIK KOME MORTA REDOVNO DA SE PLATI SOCIJALNO, PENZIJSKO I TEK PLATA A ONA JE 120.000 DINARAPLUS TOPLI OBROK PLUS REGRES ZA DESTINACIJU KOJU IZABERE . A CUDNO DA JE DOSAO KOD ZETA DA RADI. KAKO SU SE UDOMILI LEPO.A KAKO CE DA SE RAZDOME. VUCIC STEDI A NIOKOLICI RASIPAJU.SRAMOTA.

  • milan Vreme: 25.05.2015 09:47h

    PA ZASTO LAZU KADA JE COVEK CEO RADNI VEK PROVEO U DRZAVNIM INSTITUCIJAMA PLACEN I TO DOBRO. A TUKAO SEF KABINETA PRIMA ONOLIKO KOLIKO MU JE PROPISANO SISTEMATIZACIJOM.NEMOZE NI SEKUNDE DA RADI BEZ PLACANJA DOPRINOSA , PLATE I OSTALIH DODATAKA. TO FARSA NIKOLICA I MISLIM DA TREBA DA SE SKLONI.

  • Nezavisni Novinar Vreme: 25.05.2015 09:52h

    Zaista uznemirujuće, da se tako šef kabineta zlopati. Da gleda u auto a da ga ne vozi. Da očekuje kad će mu izvršitelji zakucati na vrata i izbaciti ga iz istog. Naravno po tužbi info stana. Ili su postali toliko bahati da ih baš za....e šta narod misli. Ove radikalne promene u evropejce nisu urodile plodom, ni kod jednog radikala. Što bi šef kabineta bio crna ovca.

  • mima Vreme: 25.05.2015 10:14h

    Auuuu, ovaj nas Predsednik, pozaposljavao svu svoju i Dragicinu familiju, u svojoj blizini. Nadam se da su dobili i pasose, poput gospodje taste, da ne ometano putuju svetom, bez ikakvih kontrola. DOKLE VISE? SRAMOTA!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP