Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PROSTITUCIJA U NOVOM SADU U EKSPANZIJI, SVE JE VIŠE MUŠKARACA KOJI PRODAJU SVOJE TELO

Seks kod groblja za 500 kinti!

Autor: N. N. Travica - R. Kantar | 20.07.2014 - 20:01:00h | Komentara: 7

Najstariji zanat na svetu ovih dana doživljava svoju punu ekspanziju u Novom Sadu i okolini. Po nekim procenama, na novosadskim ulicama ima više od 300 prodavačica ljubavi, a svoje usluge naplaćuju od četiri do maksimum 30 evra, u zavisnosti od životne dobi mušterije.

Prostitucija

Dok prostitutke pružaju usluge i za svega 500
dinara, ulični pastuvi

koštaju oko 2.000 dinara

Među prostitukama ima i maloletnica, a sve je više i muškaraca koji se odaju ovom zanatu. Najviše ih ima pored Kaćke petlje, gde rade i dva muškarca. Ulične prostituke se sakupljaju i u Sremskoj Kamenici - prema Mišeluku, a usluge se vrše i ispod mostova prema Kaću, na parkinzima kod Rafinerije nafte u Šangaju, šumici prema auto-putu Novi Sad – Beograd, parkingu kod gradskog groblja, parku kod fakulteta…

Žena je svakako još uvek mnogo više nego muškaraca, pa se to vidi i po cenama. Dok prostitutke pružaju usluge i za svega 500 dinara, ulični pastuvi koštaju oko 2.000 dinara.

J. Z. (28) iz Novog Sada ušao je u ovaj posao pre nešto više od godinu dana. Nije, kako kaže, više znao šta da radi, jer posla, onog „normalnog“, nije bilo ni za lek. U prostituciju ga je uvukao stariji kolega, sa kojim i dalje sarađuje.

Prostitucija

 

Radi i salon za

masažu polnog organa
O procvatu prostitucije u Novom Sadu govori i salon o kojem su mediji pisali a koji otvoreno i neometeno već tri godine nudi erotsku masažu. Ovaj salon oglašava se na Fejsbuku i drugim internet stranama, nudeći usluge masiranja polnog organa, rame uz rame sa oglasima za prodaju polovnih udžbenika, kao i o zaboravljenim kućnim ljubimcima. Kontakt telefoni njihovih terapeuta nalaze se i u svim poslovnim imenicima. Na zvaničnom sajtu salona nalaze se i detaljno opisane usluge, koje koštaju od 2.000 do 4.000 dinara. Radno vreme salona je od 11 do 21 sat.

- Kod mene seks košta 2.000 dinara. Za tu cenu se dobije kompletan užitak. Ako neko želi i muško i žensko u kombinaciji, to košta malo više, oko 3.000 dinara. Sarađujem i sa muškarcima i ženama, a ako neko ima posebne zahteve, dobije i posebnu cenu. Najviše volim kamiondžije, jer oni imaju kabine, pa ne moramo da smišljamo gde ćemo i kako ćemo. Sve što zaradim delim s kolegom, koji me je i uveo u ovaj posao. Nas dvojica nekad zaradimo i po 10.000 dinara za noć. Mi nemamo makroa, pa sve što zaradimo ide nama - priča za „Alo!“ J. Z, dodajući da, uprkos lošem materijalnom položaju svojih klijenata, ne daje popuste, čak ni za penzionere, koji, takođe, traže njihove usluge.

Za razliku od uličnih pastuva, muškarci na poziv usamljenim damama sat vremena zabave naplaćuju 70 evra, dok celovečerenje zadovoljstvo sa njima košta 200 evra. Do njih je teško doći, a njihove usluge su skuplje. Novosađanka Dragana I. (37) dobila je na poklon jednog žigola, i to od najbolje drugarice.

Prostitucija

Prostitucija

 

Muškarci na poziv
sat vremena zabave
naplaćuju 70 evra, dok
celovečernje zadovoljstvo
sa njima košta 200 evra

- Drugarica mi je rekla da poznaje jednog dečka koji se bavi muškom prostitucijom. Želela sam da ga upoznam, jer u to baš i nisam mogla da poverujem. Obećala mi je iznenađenje za rođendan, koji nisam mogla da dočekam – priča za „Alo!“ Dragana I. U toku rođendanske proslave iznenada joj je nepoznati muškarac pozvonio na vrata.

- U rukama je nosio ruže. Pustila sam ga da uđe u stan, a on je sačekao da svi odu kako bi krenuo u akciju – objašnjava Dragana, koja se kasnije i sprijateljila sa plaćenim momkom. Kada su se zbližili, on joj je ispričao da radi zajedno sa drugaricom. Mušterije su im različite dobi, pola, ali i materijalnog stanja.

- Najčešće rade na poziv, sa bogatom klijentelom. Sat zabave je 70 evra, ali može da se iznajmi i na čitavu noć, a to košta oko 200 evra - objašnjava Dragana.

Prostitucija

U Svratištu za prostitutke dnevno boravi desetak osoba!
U Novom Sadu postoji i Svratište za seksualne radnike, koje radi od 16 do 20 sati, i gde žene i muškarci koje nude svoje usluge na ulici mogu da dođu da se okupaju, operu odeću, pa i skuvaju nešto. Prema rečima Vukašina Gvozdenović, predsednika Omladine „Jazasa“, koje koordiniše rad ovog Svratišta, desetak osoba dnevno ovde pronađe privremeno utočište.


- U Svratište svakog dana u proseku dođe oko desetak osoba. Neke dolaze svakog dana, a neke se menjaju. Uglavnom se radi o ženama, i to starosti do 30 godina. U Svratištu su organizovani različiti kursevi jezika i obuka zanata. Međutim, naše iskustvo pokazuje da se iz ovog posla teško izlazi, jer na tržištu rada znanje i veštine koje poseduju ove devojke se manje plaćaju od pružanja seksualnih usluga, pa one ne žele da prestanu da se bave prostitucijom - priča za naš list Gvozdenović, koji kaže da seksualnih radnica leti ima nešto manje, jer se, kako pretpostavlja, sele na primorje, gde ima više posla i gde se više plaćaju njihove usluge. Za pet godina, koliko postoji ovo svratište, njihovi stručnjaci su imali kontakt sa samo jednim muškarcem koji se bavi ovim zanatom.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 20.07.2014 20:41h

    prostituciju treba legalizovati,ali se političari plaše konkurencije!

  • Suza Vreme: 20.07.2014 20:56h

    Jel ide i radni staz za penziju da se odmah prijavim da nedagubim vreme hahaha

  • Miloš Vreme: 20.07.2014 21:11h

    zato se i zove najstariji zanat....da nema prodavačica ljubavi moj komša nikad ne bi ništa uradio.....samo napred sa parolom "nek se nešto radi"

  • strateg Vreme: 20.07.2014 23:30h

    koliko li ih ima po Beogradu, kad ih u Novom Sadu ima oko 300?

  • dr Vreme: 20.07.2014 23:53h

    Ima koje duvaju za 200 dinara u svakom slucaju u banana drzavi morala nema.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP