Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MAJA PAVLOVIĆ IZ SPS-A POBEDILA NA BIKINI TAKMIČENJU

Seksi Dačićeva članica: Biću ministarka zdravlja! (FOTO)

Autor: Maja Keranović | 31.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 11

Maja Pavlović, članica SPS-a, inače studentkinja medicine i, kako navodi, budući kardiolog, privukla je pažnju britanskog „Dejli mejla“, koji za ovu lepoticu kaže da je mnogima ubrzala puls kada je osvojila prvo mesto na bikini takmičenju u Španiji.

Ona je  ubrzala puls  socijalistima

Ona je ubrzala puls socijalistima

Pavlovićeva za „Alo!“ ističe da joj je, pored sporta i medicine, velika ljubav i politika. Kao omiljenu političarku navodi Slavicu Đukić Dejanović, bivšu ministarku zdravlja, i naglašava da bi volela da jednog dana ostvari karijeru sličnu njenoj.

Hoće  da bude  kardiolog

Hoće da bude kardiolog

„Doktore, vidim anđela “

Maja navodi da profesori za nju kažu da je jedan od najboljih studenata. Ističe da je kardiologija nešto što je posebno zanima i da bi volela da jednog dana dobije upravo tu specijalizaciju.
- Imam veoma dobar odnos sa pacijentima prilikom obavljanja prakse, a kao anegdotu bih pomenula izjavu jednog pacijenta, koji je probudivši se iz kome izgovorio: „Vidim anđela, doktore“ - kaže Pavlovićeva.

Ova dvadesettrogodišnja lepotica nedavno je dobila nagradu za najlepše noge na takmičenju „Women’s Bikini Fitness Contest“ u Španiji, što je bio i povod da Britanci objave priču o njoj.

- Imponuje mi što mi je „Dejli mejl“ posvetio svoj prostor. Uspeh koji sam na takmičenju u Španiji ostvarila za sebe i Srbiju je zaista veliki. Naravno da su mi na tom uspehu čestitali i ljudi iz vrha moje partije - kaže Maja na početku razgovora za „Alo!“.

Bikini fitnesom, koji je jedna od kategorija bodi-bildinga, bavi se već šest godina. Pored toga je i student pete godine medicine u Kragujevcu, a bavi se i politikom.

Ni Dačić joj ne  bi našao manu:  Maja Pavlović sa šefom stranke

Ni Dačić joj ne bi našao manu: Maja Pavlović sa šefom stranke

 
- Politika je tu jer ne pristajem na to da se neke stvari ne mogu promeniti i ona mi je, pored medicine, velika ljubav. Medicina, politika i sport mogu zajedno i ne biste verovali koliko se prepliću. Naravno, prioriteti postoje i sada su studije u prvom planu, zatim sport, pa politika, što ne znači da će tako ostati - navodi Pavlovićeva.

Članica je Gradskog odbora SPS-a u rodnom Čačku, gde je zadužena za sport i omladinu. Kaže da je ta stranka njen izbor, kako navodi, „malo zbog tradicije, malo zbog ideologije, a najviše iz patriotizma“.

Volela bih  da ostvarim karijeru kao Slavica Đukić Dejanović

Volela bih da ostvarim karijeru kao Slavica Đukić Dejanović

- Moje partijske kolege su veoma fer i iskazuju puno razumevanja za moje obaveze, naravno, to podrazumeva i korektan odnos na ličnom planu. Divim se svima koji čvrsto stoje na svojim principima, a kao posebne bih u svakom smislu izdvojila Aleksandra Antića, Branka Ružića i Nebojšu Stefanovića. Naravno i Ivicu Dačica, Vladu Ilića i Aleksandra Vučića - navodi Pavlovićeva.

Upitana o ambicijama u politici i da li sebe jednog dana vidi kao, recimo, ministarku zdravlja ili možda čak premijerku, Maja kaže: „Zašto da ne“
- Moja omiljena političarka je Slavica Đukić Dejanović i volela bih da jednog dana ostvarim karijeru sličnu njenoj - kaže Maja.
Poslednji komentari
  • kiklop Vreme: 31.07.2014 09:30h

    dacicu ko će odoleti takvoj cica maci? njoj predviđam sjajnu karijeru a možda uđem ustranku ako me zaboli čuka XD

  • Srbija 90-tih Vreme: 31.07.2014 10:26h

    SPS na silu pokusava da zemlju vrati u 90. Ne verujem da ce Vucic dozvoliti da Srbija ide u nazad.... Nekada slika ne moze da kaze vise od 1000 reci ali anegdota o samoj sebi sigurno moze....mozda je dobro nekada cuti i ostale anegdote, bas sam radoznao da saznam sta bi sugradjani rekli tj. kakve bi oni anegdote ispricali... Mladji se ne secaju 90. ali bih im porucio da je sve ovo vec vidjeno....u tuznim 90. u koje pokusava SPS da nas vrati....deco moja draga, mogu samo da vam kazem, "bilo ne povratilo se "...to je sasvim dovoljno...

  • gavran Vreme: 31.07.2014 12:14h

    Ovu ce Glj(Ivica) da "bocne" :-D

  • dragan Vreme: 31.07.2014 13:34h

    Da li je obucena kad polaze ispite.Verovatno da samo polaze po kabinetima u cetri oka.Jadan smo mi narod.Od ovog trenutka prelazim u Rome

  • dragan Vreme: 31.07.2014 14:09h

    Sto posto ovako gola polaze ispite po kabinetima u cetri oka.Mislim da je bolje da specijalizira urologiju s obzirom da je u stalnom kontaktu sa Djokom.Ako poslusa moj savet pruzicu joj priliku jer i mene zabole moj CVETKO

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP