Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

LEPA UKRAJINKA ZAPALILA SVET

Seksi radikalka!

Autor: Večernje novosti | 13.12.2014 - 13:09:00h | Komentara: 0

Aljona Košeljeva (24), članica Radikalne partije, zbog atraktivnosti i lepote u centru je pažnje ukrajinskih novinara i foto-reportera

Aljona Košeljeva

Aljona Košeljeva | Foto: laimitomos.com

Najmlađa ukrajinska parlamentarka Aljona Košeljeva (24), članica Radikalne partije, zbog atraktivnosti i lepote u centru je pažnje ukrajinskih novinara i foto-reportera.
Za mnoge je ta radikalka mnogo zanimljivija od novih ministara-stranaca koji su, da bi zaseli u fotelje, dobili ukrajinsko državljanstvo ali ukrajinski jezik tek treba da nauče.
Iako u biografiji Košeljeve piše da ima završena dva fakulteta, neki novinari su pokušali da je ismeju po formuli "ako je lepa, mora da je glupa", a glavna tema tekstova su bile cene njene bunde i torbe. Aljona se upoznala sa liderom Radikalne partije Ukrajine Olegom Ljaškom preko interneta, na društvenim mrežama.
Inače, Olega Ljaška su ranije optuživali za pedofiliju. Koliko ima istine u tim optužbama teško je reći, ali iz izbora Aljone Košeljeve se vidi da je glavnom ukrajinskom radikalu lepota jedan od glavnih merila u biranju partijskih kadrova.
Košeljeva, trenutno nezaposlena i pored tvrdnje da ima dve fakultetske diplome, kaže da bi htela da u Radi bude angažovana u komitetu za ekonomsku politiku.
Da protivnici nisu objavili njene razgolićene fotografije, verovatno je novinari ne bi ni jurili po parlamentu. Uostalom, niko od njih i ne pokušava da proveri navode o završenim fakultetima. Izgled poslanika u Radi je očigledno mnogo važniji od stručnosti. Bar kada je Aljona Košeljeva u pitanju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP