Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BEŽ’TE ŽENE, STIŽE STROS-KAN!

Seksualni manijak savetnik u Vladi!?

Autor: Ekipa Alo! | 31.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Najavljene rekonsktrukcije trebalo bi najviše da se pribojavaju sekretarice, čistačice, kuvarice i ostalo žensko osoblje zaposleno u Vladi, jer će, prema još nepotvrđenim najavama, među osveženim kadrovima u Nemanjinu stići i ozloglašeni Dominik Stros-Kan, svetski bankar koji se često nalazio na optužnicama za seksualne bahanalije, podvođenje prostitutki i podređenih žena, ali i silovanja.

Voli orgije  i svingeraj:  Stros-Kan

Voli orgije i svingeraj: Stros-Kan | Foto: AP

Naime, zavidna karijera ovog moćnika, koja se taman uzdizala do ozbiljnog pretendenta na Sarkozijev tron predsednika Francuske, počela je da se urušava zbog svedočenja jedne sobarice koja ga je optužila da ju je nag zaskočio i silovao u njujorškom hotelu, što je bio samo okidač da se otkriju sve ozbiljne seksualne perverzije.


Pale ga sobarice, ali i TV lica


Svi nabrojani seks skandali upropastili su Stros-Kanu i poslovni, i politički, ali i privatni život. Od favorita na predsedničkim izborima srozao se do sramote za Socijalističku partiju. Afera “sobarica” ne samo da mu je upropastila pozicije u MMF-u već mu je rasturila i brak sa poznatom francuskom TV voditeljkom, ali se, bar što se toga tiče, brzo oporavio, pa je na ovogodišnjem festivalu u Kanu prikazao svoju novu partnerku Mirjam Ofir, portparolku francuske televizije.

Među “ranim radovima” Stros-Kana ističe se optužnica da je jednu belgijsku prostitutku u decembru 2010. primorao na analni seks, ali je kao i mnoge potom pala u vodu usled nedostatka dokaza. Ubrzo se suočio i s optužbama za održavanje bliskih poslovnih veza sa ljudima koji su obezbeđivali prostitutke za zabave bogataša u Francuskoj i Americi. Tada je priznao da je posećivao takve zabave, ali je odbacio optužbe da je na bilo koji način bio povezan sa njihovom organizacijom i tvrdio da čak nije bio upoznat ni s time da se radilo o prostitutkama.

Zbog afere “sobarica” bio je i uhapšen 2011. i nalazio se u kućnom pritvoru, ali je tužilac odustao od krivičnog gonjenja po službenoj dužnosti, jer je utvrđeno da izjavi sobarice ne može u potpunosti da se veruje.

Po povratku u Francusku kao tek oslobođen čovek, Stros-Kan se suočio sa novim optužbama - da je umešan u ilegalnu prostituciju i našao se usred policijske istrage o organizovanju orgija u restoranima i svingerskim klubovima u Parizu, Vašingtonu, Madridu, Beču i Gentu. Štampa ga je tih dana razapinjala napisima da je prisustvovao raskalašnim žurkama, zajedno sa načelnikom policije grada Lila.

U međuvremenu je otkriveno i da je još 2008. bio glavni akter slične afere u kojoj je protežirao mladu ekonomistkinjiu MMF-a. Sve se utišalo kada je oslobođen optužbi da je zloupotrebio položaj. Tada je priznao da je napravio ”grešku u prosuđivanju” i uputio izvinjenja zgodnoj saradnici Piroški Nađ i supruzi Ani Sinkler, inače voditeljki na francuskoj televiziji.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP