Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PUTNIKE ZA BEČ NALJUTIO MINISTAR PRAVDE

Selaković kasnio na avion jer se uspavao?!

Autor: D. T. - M. K. | 20.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 9

Putnici više nemaju strpljenja ni za kašnjenje od nekoliko minuta, a posebno ih razbesni kada je “krivac” za to, čak i malo kašnjenje, neko od visokih državnih funkcionera. Tako su putnici koji su, prema proceduri, dva sata ranije morali da stignu i čekiraju se, negodovali što im let za Beč kasni i to zbog, kako tvrde, ministra pravde Nikole Selakovića, koji se navodno uspavao.

Luftika: Nikola  Selaković

Luftika: Nikola Selaković | Foto: Mitar Mitrović

- Putnici su bili u avionu, a kad su videli da avion ne kreće zato što se čeka putnik, počeli su da negoduju. Sa aerodroma su preko razglasa u nekoliko navrata pozivali putnike da se ukrcaju u avion, da bi se na kraju čulo da se poziva putnik Selaković - kaže naš sagovornik, inače, svedok celog događaja. Avion je krenuo tek kad je ministar stigao.


- Vozilom je došao direktno na pistu, nije se ni čekirao, i potom se ukrcao u avion, u kojem je, osim putnika, bila i delegacija Ministarstva pravde. Kada je došao izvinio se što kasni i kazao da se uspavao - tvrdi naš sagovornik.
Međutim, u Ministarstvu to demantuju.

 
- Ministar je na Aerodrom “Nikola Tesla” stigao na vreme, predviđeno protokolom puta, odnosno u sedam časova. Kao što protokol nalaže, pre poletanja ministar čeka u Biznis klubu aerodroma, odakle ga nekoliko minuta pred sam let zaposleni pozivaju da uđe u avion. To je uobičajena procedura, ne samo za samog ministra, već za sve putinike koji se nalaze u Biznis klubu. Dakle, nije bilo nikakvog kašnjenja ministra Selakovića na let, niti je let kasnio zbog njega - tvrde u Ministartvu pravde i dodaju da se za informacije zašto je let kasnio sedam minuta, obratimo kompaniji “Er Srbija”.

U “Er Srbija” juče nam je kratko rečeno da nije bilo nikakvog kašnjenja na pomenutom letu. Međutim, na sajtu Aerodroma “Nikola Tesla” u rubrici odlasci navedeno je planirano vreme odlaska i kada je avion odleteo. Tako piše da je avion za Beč, planiran u 7.25, odleteo u 7.32.

Radna poseta Austriji

Ministar Nikola Selaković boravio je juče u zvaničnoj poseti federalnom ministru pravde Austrije Volfgangu Brandšteteru i saveznom predsedniku Austrije Hajncu Fišeru. Ministar je u Beču najpre razgovarao sa ministrom Volfgangom Brandšteterom, s kojim se dogovorio o intenziviranju saradnje između pravosuđa dve države, posebno kada je u pitanju put Srbije ka EU i pregovaračko poglavlje 23. Selaković je nakon sastanka kazao da će Austrija i Srbija u narednom periodu uspostaviti i direktnu komunikaciju i razmenu iskustava u borbi protiv organizvanog kriminala, privrednog kriminala i korupcije.

Poslednji komentari
  • Dragan Vreme: 20.12.2014 09:13h

    LJudski je zakasniti, ali... U clanku su putnici koji su negodovali predstavljeni kao da su razmazeni, pa ih nervira i sekund zakasnjenja. Vecina putnika ce da preseda na odredistu, cesto je to vremenski jako tesno. Vrlo je neprijatno ostati na stranom aerodromu zbog kasnjenja. Kad bi novinari malo putovali po svetu, znali bi takve stvari, a videli bi i razne druge stvari, sto bi im sigurno pomoglo u poslu.

  • leka4 Vreme: 20.12.2014 09:29h

    Govedo jedno lopovsko,smrda jedan pocetnicki,lopovcina jedna!!! Prezivecemo mi Vas ali sudice Vam se kad tad za ovu kradju!

  • mima Vreme: 20.12.2014 10:16h

    Ne mogu da verujem da smo stigli dovde. Cemu ovaj, jadni narod u Srbiji da se nada, kada vlast ima ovoliku moc. Da zaustavi avion, jer VLAST kasni. I to ni manje ni vise ministar pravde. Mene ne interesuju razlozi njegovog kasnjenja ali ovo je za mene STRASNO. Kakvu buducnost mi mozemo da imamo sa ovim ljudima?

  • Dejan Nis Vreme: 20.12.2014 10:46h

    ma za Seljacinu su kocije a ne avion, pa jos biznis klasa,a narod nek ceka bandu I to o svom trosku.e Srbijo medju sljivama

  • obradovic Vreme: 20.12.2014 14:41h

    Nismo začuđeni. Selakoović je prespavao tri meseca na mestu ministra pravde dok advokati štrajkuju i sudovi ne rade.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP