Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KUPUJMO DOMAĆE

Selaković oteo studentkinji flašu hrvatske vode i bacio je u kantu!

Autor: Telegraf.rs | 14.01.2013 - 18:04:00h | Komentara: 43

Ministar pravde u Vladi Srbije Nikola Selaković na predavanju koje je održao na Pravnom fakultetu u Beogradu, usred svog govora uzeo je od jedne studentkinje flašicu hrvatske vode i bacio je u kantu za đubre rekavši da to čini jer u pitanju nije domaća, srpska voda!

Nikola Selaković

Nikola Selaković | Foto: Goran Sivački

 - Pratila sam predavanje Nikole Selakovića, ona su uvek bila poprilično ispraćena. Odjednom je ućutao, prekinuo predavanje i krenuo ka meni. Nisam znala šta se događa, da bi on u tom trenutkom uzeo moju flašicu vode “Jana” i bacio je u kantu za otpatke. Svi smo bili u šoku! Očekivali smo obrazloženje ovog postupka, a Selaković je samo kratko prokomentarisao da to čini jer voda nije srpska – kaže studentkinja čija je flašica vode završila u smeću.

Ministar pravde u izjavi za Telegraf potvrđuje da se ovaj događaj odigrao u vreme kada je radio kao asistent na Pravnom fakultetu u Beogradu. On, međutim, dodaje da nije bilo nikakvog incidenta i da je samo želeo da ukaže studentima na neophodnost kupovine domaćih proizvoda.
- Moj odnos sa studentima uvek je bio fenomenalan. Na tom predavanju sam govorio o tome kako svaki građanin Srbije može da pomogne svojoj državi na taj način što će kupovati domaće proizvode. Bacanjem te flašice studentima sam slikovito ilustrovao i na delu pokazao kako se pomaže Srbiji – kaže sadašnji ministar pravde.
Selaković, koji je više puta bio pobednik u besedništvu, dodaje da je važno da građani Srbije shvate da će najbolje pomoći svojoj zemlji kupovinom domaćih proizvoda i da se od najmanjih stvari mora početi.
Poslednji komentari
  • svaka cast Vreme: 14.01.2013 18:22h

    Nije kriva studetkinja vec Voda!!!. ne radi se sad o Hrvatskoj vodi vec kupujmo domace!! idite u Zagreb i vidite kako Hrvati kupuju. kad bi svi iz svoje korpe u marketu izvadili strane proizvode Srbija bi procvetala. Napred ministre svaka cast!!!

  • milka planinc Vreme: 14.01.2013 18:45h

    njegov odnos sa studentima je ,,fenomenalan,,!!! to on kaze, a ja bih pre rekla da je prostakluk takvo ponasanje! to potseca na diktaturu, jer ko sme nekom da uzme flasu vode iz ruku i da je baci u djubre. zaista, ovi novoizabrani nemaju mere, a ponasaju se kao da je svet od njih poceo.fuj!

  • ajme mene Vreme: 14.01.2013 18:46h

    Tc! Bacio devojku u trošak, valjda je refundirao to...

  • raki Vreme: 14.01.2013 18:47h

    Dakle ovako, doticni nije profesor pa nikako nije mogao da drzi predavanja. On je saradnik u nastavi, cini mi se ek od prosle godine asistent, pa je mogao da drzi samo vezbe na kojima je prisustvo obavezno. Budite precizniji

  • bojan Vreme: 14.01.2013 18:50h

    Da vidim da meni baci vodu koju sam ja platio. Picu i jescu ono sto mi odgovara i ono sto je jeftinije, pa bilo ko neka to pravi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP