Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZAKON JEDNAK ZA SVE

Selaković: Vlada pokazala
da nema nedodirljivih

Autor: E. A. | 12.12.2012 - 11:51:00h | Komentara: 22

Portparol Ujedinjenih regiona Srbije Marko Selaković izjavio je danas, povodom privodjenja Miroslava Miškovića, da je Vlada pokazala da je zakon jednak za sve i da nema nedodirljivih.

Marko Selaković

Portparol Ujedinjenih regiona, Marko Selaković | Foto: FoNet

Selaković je na konferenciji za novinare istovremeno naveo i da nije na politickih strankama da procenjuju kako će teći istraga i da taj posao treba ostaviti policiji i pravosudju.

- Prva i osnovna stvar je da je Vlada pokazala da je zakon jednak za sve i da nema nedodirljivih i nema privilegovanih kada je reč o poštovanju zakona - rekao je portparol URS.
- Nije na političkim strankama da procenuju i šta će se u tom slučaju događati i kako će teći istraga, taj posao ostavljamo policiji i pravosudnim organima - rekao je Selaković.
Miroslav Mišković, njegov sin Marko Mišković i Milo Đurašković, koji su osumnjičeni za mahinacije prilikom privatizacije putarskih preduzeća, privedeni su u Tužilaštvo za organizovani kriminal i određen im je pritvor od 48 sati, rekao je prethodno danas Tanjugu tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.
Poslednji komentari
  • mirko Vreme: 12.12.2012 12:33h

    Regioni su poslednji koji imaju pravo da navodno podrzavaju ovu vest. Miskovic, inace blizak rodjak Mladje Dinkica, mnogo je pomogao ovu partiju, i mislim da ce zbog ovog hapsenja imati i sam velikih problema!! Jedna od afera i privatizacija je i afera "nacionalna stedionica" ciji je glavni akter Dinkic, a gde su uzete ogromne pare na prevaru!! Tako da je regionima-g17 bolje da cute jer ce i oni uskoro naci na tapetu zbog nacionalne stedionice!!

  • mirko Vreme: 12.12.2012 12:36h

    Dinkic i regioni treba da odgovaraju za aferu "nacionalna stedioca" i ogromnu prevaru i pljacku gradjana!! Miskovic, inace Dinkicev blizak rodjak ima i treba da odgovara, ali i Mladja ce se uskoro naci na ispitivanju zbog "stedionice" i bolje im je da od sramote cute!!!

  • Deki Vreme: 12.12.2012 13:08h

    Ma kako nema nedodirljivih...Sve zaviisi ciji si igrac.Nije Miskovic jedini u Srbiji koji se ogresio o zakon,nego ih ima i previse.Skoro kompletan parlament moze u haps za ne postivanje Ustava,priznavanje Kosova kao nezavisne drzave,postavljanjem granica[protivustavo!!!],hapsenje Milosevica i drugih i pljackanje Srbije poslednjih 11 godina.

  • ej Vreme: 12.12.2012 15:58h

    a Petkovic, min kul. porez a?

  • ksenija Vreme: 13.12.2012 01:32h

    Nikada ih nije trebalo ni biti!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP