Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PORUKA HENDIKEPIRANE DEVOJČICE POTRESLA NACIJU

Selma: Ceco,
hvala ti, krv
dajem za tebe!

Autor: A. Veljković | 27.06.2013 - 17:00:00h | Komentara: 4

Folk zvezda Svetlana Ražnatović bezbroj puta je pričala o tome kako se svojim pesmama zahvaljuje publici što je godinama uz nju i što je podržava u svim životnim situacijama, međutim, koliko daleko ta ljubav može da dođe i koliko je pojedinci vole, najbolje je pokazala 17-godišnja Selma iz Maglaja, kojoj je životna želja da upozna popularnu pevačicu. Naime, Selma boluje od paralize i godinama je vezana za invalidska kolica, a na društvenu mrežu “tviter” okačila je snimak koji je potresao naciju.

Selma i Ceca

Selma je uradila i fotomontažu sebe sa Cecom

Ne mogu njoj dušmani ništa jer, koliko god je ocrnili i
pokušavali da je spuste, ona je uvek na vrhu

- Pozdrav svima. Ovaj video je napravljen sa namerom da jedna devojka iz Bosne prikaže značenje koje ima Svetlana Ceca Ražnatović u njenom životu, sa nadom da će možda jednog dana ovaj video videti i sama Ceca. Ja sam relativno mlada devojka, ali me je život nekako naterao da sazrem pre vremena, baš kao i Cecu, koja je od devojčice postala žena. Moja životna priča možda jeste teška, ali s obzirom na to da me većina vas ne poznaje, moja životna priča uopšte nije bitna. Koje reči upotrebiti da se opiše ona kao ličnost i kao osoba? To je jednostavno nemoguće. Da imam spisak od 100 najlepših reči, falila bi mi ona 101. da se dočara njeno značenje meni, to je nemoguće u par rečenica. Ona je nekako uvek bila tu da mi pokaže da, i kada je najgore, uvek može gore, jer mi ne dozvoli svojim pesmama da padnem. Jer ako ona nije pala posle svega što joj se desilo, ko sam onda ja i odakle mi pravo da padnem? Ne mogu njoj dušmani ništa koliko god je ocrnili i pokušavali da je spuste, jer je ona uvek na vrhu i imala svoje fanove koji bi krv dali za nju da treba - ispričala je mlada devojčica, a onda dala potresnu izjavu na koju niko nije ostao ravnodušan.


- Moja najdraža pesma je “Neću dugo”. Ta pesma je puna onih iskrenih osećanja, a ta pesma mi je najviše prirasla srcu jer opisuje mene i moj život. Moja najveća želja je da je upoznam i zagrlim s obzirom na to da mi životne okolnosti nisu dozvolile da odem na neki njen koncert i da je upoznam lično. Ona je meni motiv za život, a mi, njeni fanovi, njen motiv da nastavi dalje. Zbog nje sam čak zavolela Beograd. Ceco, nadam se da nećeš nikada dozvoliti da padneš, jer ako ti padneš, padamo svi, padam ja i pada tvoja armija najveća na svetu. Volim te više od ičega i hvala što postojiš - ispričala je Selma.

A kako se Ceca danas provela u Palati pravde pročitajte OVDE.

Ceca dovodi Selmu na Ušće!
Selmina životna želja će sutra uveče biti ispunjena, jer će Svetlana Ražnatović, nakon što joj je dnevni list “Blic” dostavio pismo, poslati vozilo po mladu devoku sa posebnim potrebama. Ovaj human gest Ražnatovićeve ganuo je Selmu jer je time ostvarila njene snove.
- Hvala, volim vas i jedva čekam! - napisala je devojčica iz Maglaja na svom profilu.

Poslednji komentari
  • dragana Vreme: 27.06.2013 18:17h

    kadsam ovo proitala poletelesu mi suze zbog selme a zbog cecinog gesta CEO VOLIM TE NAJVISE NA SVETU LYON FRANCE VELIKO SI SRCE CECO

  • dragana Vreme: 27.06.2013 18:21h

    selma svaka cast ceco volim te kraljice nasa imas veliko srce lyon .france

  • Rea Vreme: 28.06.2013 03:24h

    Kraljice nasa,daleko smo,ali uvek uz tebe i sa tobom.Pozdravi i poljubci iz Chicaga!

  • Aleksandar Vreme: 28.06.2013 08:31h

    Verovatno ovakve fanove ima i ona persona sto pre neki dan odrza koncert za 4000 dusa. Ne mogu da joj pomenem ime, a ni mesto gde je odrzala kocert jer ga je oskrnavila.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP