Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PROMENE U SDS

Senić umesto Veselinovića

Autor: Tanjug | 08.06.2015 - 14:04:00h | Komentara: 0

Novi zamenik šefa poslaničkog kluba Socijaldemokratske stranke (SDS) u Skupštini Srbije biće Aleksandar Senić, saopšteno je na konferenciji za novinare te stranke na kojoj je demantovano pisanje pojedinih medija o daljem osipanju tog poslaničkog kluba.

Aleksandar Senić

Aleksandar Senić/Screenshot YouTube

Novi zamenik šefa poslaničkog kluba Socijaldemokratske stranke (SDS) u Skupštini Srbije biće Aleksandar Senić, saopšteno je na konferenciji za novinare te stranke na kojoj je demantovano pisanje pojedinih medija o daljem osipanju tog poslaničkog kluba.
Šef poslaničke grupe SDS Marko Đurišić rekao je na konferenciji za novinare kojoj su prisustvovali svi poslanici te stranke osim Biljane Hasanović Korać koja je na putu a koja ostaje u stranci, da će Senić zameniti Janka Veselinovića koji je pre dve nedelje napustio SDS nezadovoljan njenim radom.
"Dve nedelje je od kako je Veselinović otišao, a u međima se nastavljaju spekulacije kako se problemi u SDS nastavljaju i kako poslanici traže druge stranke. Imali smo prošle nedelje redovnu sednicu Predsedništva i na njoj nije bilo neprijatnih tonova, postrojavanja ili bilo čega sličnog", rekao je Đurišić.
Prema njegovim rečima, način na koji se u međima piše o SDS je još jedan put da se omalovaži ono što SDS radi, a "dokaz je i panike vladajuće stranke", budući da SDS, kako kaže, govori o nagomilanim problemima u zemlji.
Đurišić je ponovio da se Veselinović prilikom odluke o napuštanju SDS vodio neispunjenim ličnim ambicijama.
On je najavio da će u narednih nekoliko dana predložiti zakonske izmene koje će, kako je naveo, sprečiti povećanje iznosa poreza na imovinu u poreskim rešenjima.
Đurišić je ocenio da je neprimereno povećavati poresku obavezu građana u situaciji kada su smanjene plate i penzije, dodajući da je to jedan od načina da SDS "zaštiti građane od nesposobne vlade".
Novi zamenik šefa poslaničke grupe SDS Aleksandar Senić je zahvalio na poverenju koje su mu kolege kao najmlađem poslaniku ukazale i najavio da će u narednom periodu SDS uključiti mlade u pripremu amandmana i nastupa na sednicama Skupštine Srbije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP