Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

LIDER SRS OBJASNIO ŠTO SE NIJE POJAVIO U ĆIRILICI

Šešelj: Hteli da im gostujem dok igra Nole! (VIDEO)

Autor: alo | 26.01.2015 - 13:50:00h | Komentara: 4

Vojsilav Šešelj objasnio zašto se nije pojavio u emisji Milomira Marića "Ćirilica" na TV Hepi.

Vojislav Šešelj

Vojislav Šešelj | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Posle informacije da se Vojislav Šešelj nije pojavio u emisiji Milomira Marića na TV Hepi i optužbi da je novinar hteo da cenzuriše lidera radikala, oglasio se i sam Šešelj i objasnio šta se dogodilo.

- U prošlu nedelju zvao me Miomir Marić da gostujem u njegovoj emisiji. Ja pristanem, samo kažem, nema snimanja unapred, da se emituje uživo - priča Vojsilav Šašelj i dodaje da ga je Marić jedno vreme nagovarao da se emisija ipak prvo snimi, ali je na kraju pristao na uslove koje je postavio predsednik SRS.

Prema rečima Šešelja, Marić se ponovo javio u utorak i razgovarao sa njegovim saradnicima iz stranke. Tada im je rekao da je bolestan, da ne može da radi emisiju uživo i da će pustiti nešto ranije snimljeno. Prema rečima Šešelja, on se tom prilikom i najavio da će do njega doći u petak.

- Bio je kod mene sat i po. Bio je to interesantan razgovor, jer se znamo više od 30 godina. Bilo je tu nagodnjavanja i prepucavanja, ali sve vreme on pokušava da me ubedi da se snimi emisija. Kada je video da ne popuštam, on je rekao "pa nećemo valjda ujutru?!" Ja sam odgovorio da može ujutru, ali samo da se direktno emituje - priča Šešelj i dodaje da su se dogovorili za subotu ujutru u 10 sati.

- Rekao je i da treba da razgovara sa svojim gazdom, a to je Peconi, pa ako se on složi javiće se za 15 minuta ili pola sata - priča Šešelj, ali dodaje da mu do 17 sati nije stigao nikakav odgovor. Tek posle 17 sati saradnici Šešelja uspeli su da dobiju Marića koji im je rekao da je razgovarao sa Peconijem. Šešelj međutim tvrdi da je on pričao sa premijerom Aleksandrom Vučićem. 

- Marić je rekao da se gazda slaže da emisija ne bude u 10 nego u devet sati ujutru - kaže Šešelj i dodaje da je i na to pristao, ali da je potom TV Happy emitovala najavu za emisiju koja počinje u 08:15 ujutru.

- Ja pozovem Marića da vidim o čemu se radi, a on krene da se izmotava, kaže šta je to za tebe 08:15 sati ujutru. Onda sam shvatio o čemu se radi. Novak Đoković je igrao to jutro i računali su da će svi da gledaju Đokovića, a ne Šešešlja. Zato sam rekao ne može! Dogovorili smo u devet i mora biti u devet - kaže Šešelj i dodaje da ga je posle toga Marić zvao više puta, ali da on nije hteo da se javi.

Poslednji komentari
  • mia Vreme: 26.01.2015 14:37h

    Bravooooooo Seselju! Ti si genije, samo napred.

  • rodoljub zaharijevic Vreme: 26.01.2015 15:56h

    a gde je to prenosen,na kojoj tv,mec novaka djokovica,ovo je samo izgovor i to los,covek je istorija,moze da zamajava na malim televizijama.

  • kraljevcanin Vreme: 27.01.2015 09:19h

    @rodoljub zaharijevic E pa Rodoljube to što ti nemaš Eurosport to nije naš problem i što imaš izgleda samo RTS, Pink, Prvu, B92 a možda i ovaj Happy

  • Milan Vreme: 27.01.2015 18:06h

    a sto covek laze. Djokovic je igrao od 11h ili 11:30

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP