Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

LIDER RADIKALA SE GROHOTOM NASMEJAO

Šešelj o‘ladio Selakovića!

Autor: B. Majdarević | 15.01.2013 - 07:02:00h | Komentara: 30

Lider radikala Vojislav Šešelj odbio je da se vidi sa ministrom pravde Nikolom Selakovićem, koji ove nedelje planira da poseti srpske zatvorenike u Haškom tribunalu.

„Neću da vidim nikog iz SNS-a“: Vojislav Šešelj

„Neću da vidim nikog iz SNS-a“: Vojislav Šešelj

Kako “Alo!“ saznaje iz izvora bliskih Šešelju, on se na pomen dolaska mladog naprednjaka u Hag samo nasmejao i time ga smestio u niz državnih zvaničnika čiju posetu je odbio.


- Kad su mu u Sheveningenu rekli da Selaković dolazi i da namerava da razgovara sa svim srpskim optuženicima, Voja se slatko nasmejao. Ni ranije nije, a pogotovo sada neće dozvoliti da režim skuplja poene preko njegovih leđa - kaže naš sagovornik.

Supruga utamničenog lidera SRS-a reagovala je slično svom suprugu kada smo je pozvali da proverimo da li će se Šešelj sresti sa Selakovićem.
- Znate šta ja mislim o režimu inače, a pogotovo o ovom sad, i mislim da je bolje da ne komentarišem šta mislim o odlasku ministra pravde u Hag - rekla je Šešeljeva uz ironični osmeh.

Šešeljev zamenik Nemanja Šarović je potvrdio da se njegov partijski šef sigurno neće videti sa ministrom, a njegov odlazak u Hag nazvao je nemoralnim.

- Ova država nije uradila ništa za Vojislava Šešelja već deset godina, a tamo su mu uskraćena sva moguća prava, i ljudska i procesna. Ova poseta je krajnje licemerje i bezobrazluk i služi samo da bi se skupio neki jeftin poen u javnosti. Njegov odlazak u Sheveningen sigurno neće promeniti odnos države prema Srbima koji su tamo i on nema moralno pravo na to - poručio je Šarović.

Podsetimo, Šešelj je i ranije odbijao posete zvaničnika iz Srbije, pa u proteklih deset godina nijednom predstavniku države nije pošlo za rukom da se sa njim sretne.

U Ministarstvu pravde, međutim, kažu da zvanično nisu obavešteni o Šešeljevoj volji po pitanju Selakovićeve posete, ali da se on svakako nalazi na spisku zatvorenika sa kojima je ministar imao nameru da se sretne tokom višednevne posete Hagu. Osim za posetu zatvorenicima, ministar pravde će svoj boravak u Hagu iskoristiti i za zvanične susrete.

„Nema veze, nisam  ti ni poneo poklone“:  Nikola Selaković

„Nema veze, nisam ti ni poneo poklone“: Nikola Selaković | Foto: Beta, Emil Vaš

Ministar oteo studentkinji flašu hrvatske vode i bacio je u đubre!


Nikola Selaković je usred predavanja koje je svojevremeno održao na Pravnom fakultetu u Beogradu oteo od jedne studentkinje flašicu hrvatske vode i bacio je u kantu za đubre! Kako piše „telegraf.rs“, to je učinio uz obrazloženje da nije u pitanju domaća, srpska voda.
- Pratila sam predavanje Selakovića. Odjednom je ućutao, prekinuo predavanje i krenuo ka meni. Nisam znala šta se događa, da bi on u tom trenutku uzeo moju flašicu vode “jana” i bacio je u kantu. Svi smo bili u šoku, a Selaković je samo kratko prokomentarisao da to čini jer voda nije srpska - kaže za ovaj portal studentkinja čija je flašica vode završila u smeću.
Ministar pravde objasnio je da ovaj događaj datira iz vremena dok je radio kao asistent i da nije bilo incidenta, već da je samo slikovito želeo da ukaže studentima na neophodnost kupovine domaćih proizvoda jer se na taj način pomaže Srbiji.

Poslednji komentari
  • DSV Vreme: 15.01.2013 12:26h

    Ako je Ministar ovakav bio na faxu tesko nesrbima sada !Jer "Vuk dlaku menja ali cud nikad" .

  • Serb Vreme: 15.01.2013 13:10h

    Seselj kralj, Selakovic ludak!

  • borchaSRS Vreme: 15.01.2013 13:32h

    Ova zapadna kolonija koja se naziva Srbijom nije uradila za nijednog naseg rodoljuba u Haskom kazamatu nista, a kamo li za Seselja. Pravi primjer jedinstva i drzavnosti pokazala je Hrvatska koja se svim snagama nestedeci sredstva zalozila za svoje drzavljane, a vlast u koloniji Srbiji je svoje drzavljane ispracala u Hag sa pjesmom i veseljem, a da su pritom dobijali samo nove uslove i ucjene. Ove namjesnike netreba niko da primi i svi treba da prate Seseljev primjer.

  • joj,joj,joj... Vreme: 15.01.2013 14:00h

    Kakva nacifaca.

  • Војвода Vreme: 15.01.2013 14:27h

    Српски народ жели сав да га води Војислав!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP