Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

LIDER RADIKALA U OBILASKU SRBIJE

Šešelj: Planiramo da 'slomimo kičmu' uvozničkom lobiju!

Autor: Tanjug | 10.02.2015 - 19:25:00h | Komentara: 1

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je večeras da je rukovodstvo te stranke krenulo u akciju obilaska cele Srbije, kako bi osnažilo okružne i opštinske odbore i obnovilo mesne odbore u mestima u kojima je došlo do zastoja u njihovom radu, jer, kako je rekao, u Beogradu postoji skoro apsolutna medijska blokada SRS.

Postao aktivan  tviteraš:  Vojislav šešelj

Vojislav Šešelj | Foto: Nenad Mihajlović

"Odlučili smo da našu aktivnost na terenu sprovedemo organizovanjem tribina čiji je cilj promocija mojih najnovijih knjiga, a koje zapravo koristimo i kao oblik politickog delovanja", rekao je Šešelj na konferenciji za novinare u Kragujevcu.

Šešelj je naveo i "da je SRS krenula u medijsku ofanzivu čiji je cilj raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora već ove godine", zato što se, kako je rekao, sadašnja vlast pokazala nedostojnom i izigrala narodno poverenje.

Šešelj je rekao i da srpski radikali nude alternativni program koji je, prevashodno, zasnovan na ekonomskoj koncepciji oslanjanja na domaće snage.

"Planiramo da slomimo kičmu uvozničkom lobiju, koji je osnovni problem naše sadašnje propasti", rekao je Šešelj.
Poslednji komentari
  • Peaceful warrior Vreme: 11.02.2015 15:48h

    Nije lako biti Srbin, ni u neka prosla vremena pa ni sada. Istina je jaca od svih nas, jaca i od ovaj rak koji jede ovu nasu Srbiju iznutra... Bolest koji se prenosi sa strani novac. Novac koji samo lici na Novac se stampa kao toaletni papir, koji ima jedinu pravu vrednost, da obrisete ono sto se ne jede. Moj jadni narode, taj lazni novac sa zapada ne donosi vam srecu vec robstvo i nemir u svemu sto vam je milo i drago u zivotu, jer je sve to obracunoto, veruj te mi a to vam lepo pise u sitnim sitnim slovima negde na kraj. Evropska Unija je tu da vas ponovo vrati u Novu modernu Rimsku Imperiju i oni ce se brinuti o vama jer to je demokratjia za sve one koji nisu sposobni da misle za sebe i da rade za svoju buducnost. Da, sve se moze kupiti, samo ne covek koji voli Istinu i svoju Zemlju ... Ko ima usi neka cuje ! Svaka Ti Cast SRBINE Gospodine SESELJU !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP