Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŽALBA

Šešelj protiv novog sudije: Ili me pustite ili da počnemo iz početka!

Autor: Tanjug | 30.12.2013 - 17:40:00h | Komentara: 4

Šešelj je u žalbi tražio da Žalbeno veće obustavi postupak zbog povrede prava na suđenje u razumnom roku i da ga neodložno pusti na slobodu ili da postupak sa novoizabranim sudijom otpočne iz početka.

Vojislav Šešelj

Vojislav Šešelj | Foto: AP

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj uložio je danas žalbu na odluku Pretresnog veća o nastavku postupka sa novoizabranim sudijom Madiaje Nijangom i zatražio da postupak bude obustavljen, saopštila je ta stranka.
- Postupak sa novoizabranim sudijom nikako ne može da se nastavi zato što on nije učestvovao u postupku od početka, nikada nije video Vojislava Šešelja, nije video ni jednog svedoka niti je učestvovao u njihovom saslušanju – navodi se u saopštenju SRS.
Šešelj je u žalbi tražio da Žalbeno veće obustavi postupak zbog povrede prava na suđenje u razumnom roku i da ga neodložno pusti na slobodu ili da postupak sa novoizabranim sudijom otpočne iz početka.
Optužnica ga tereti za zločine protiv čovečnosti i kršenje zakona i običaja ratovanja u Vojvodini, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini od 1991. do 1993. godine.
Poslednji komentari
  • TANKOSAVA Vreme: 30.12.2013 20:34h

    Ovo je bruka i sramota od ovog međunarodnog suda u HAGU.A još veća je bruka što niko iz države SRBIJE ne pomaže čoveku koji se bori protiv na meštenog procesa i koji čami 11 godina u zatvor bez ikakve dokazane krivice.SRBIJO STIDI SE i SRAM vas bilo i VUČIĆU i NIKOLIĆU i VUKU Brankoviću i mnogi.Šešelj je najveći SRBIN posle Nikole TESLE i ostat će u analima Srpske istorije...sam protiv svih !!!Radikal nijesam a ni demokrata,Niti član bilo koje partije.Ko bi i bio kada se ovako odnosite prema svojim ljudima!!!Umrijet će kao gsp.S.Milošević i tek tada će izaći iz zatvora!!!A ni kriv ni dužan...čami!!!Pregovarate sa koljačem Tačijem i izigravate junake SRBIJE!!Istorija vam neće oprostiti ovaj blam šta radite ovom veliko SRBINU !!!

  • Драган Vreme: 31.12.2013 07:40h

    Војиславе ! Свака ти част! Ти си узор чврстине, упорности и постојаноости! Хвала ти за борбу против Инквизуиције - католичког суда римског бискупа, самозваног папа! Стамено стојиш на бедему одбране српства и православља! Хвала!

  • Toma Vreme: 31.12.2013 13:05h

    Haskisud je politicki sud,prematome te sudijenehakju za pravo,vec se drze sile,sude kakoimnarede Amerikanci i evropski zlotvoiri.

  • lela Vreme: 31.12.2013 14:15h

    Pustite više ovog čoveka na slobodu,stvarno nema svrhe ni smislja drzati ga više tamo.Da su imali nešto za 11 godinabi ga osudili,nego ovako samo mlate sa njim bez veze!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP