Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

INADŽIJA

Šešelj rešio da do kraja ismeje i ponizi Haški tribunal!

Autor: A.O. | 10.07.2014 - 10:00:00h | Komentara: 18

Lider SRS Vojislav Šešelj ozbiljno je rešio da do kraja ismeje i ponizi Haški tribunal.

Bio je besan, vikao  je da neće kućni pritvor...

Vojislav Šešelj | Foto: Profimedia.rs

Iako je rok za izjašnjavanje lidera SRS Vojislava Šešelja o prihvatanju uslova Haškog tribunala istekao, niko od pravnih stručnjaka ne može sa sigurnošću da tvrdi kako će se ova drama u vezi s njim u budućnosti završiti.
Naime, iz Vlade Srbije nezvanično saznajemo da će umesto tačke Vojislav Šešelj najverovatnije staviti zarez i da će sudskom veću Tribunala tražiti da izađe na slobodu, ali bez uslova.

- Posle odbijanja da prihvati uslove Haga za privremeno puštanje na slobodu, oni ne znaju kako da izađu iz ćorsokaka u koji su upali. Šešelj je za njih postao ogroman teret kog žele da se oslobode, ali ne znaju kako. Prema nekim saznanjima, Vojislav Šešelj će dodatno da im zadaje muke jer će ostati dosledan svom stavu, odnosno uskoro će od sudskog veća tražiti da izađe na slobodu, ali bez ikakvih uslova kako bi degradirao Haški tribunal – kaže naš sagovornik iz Vlade Srbije.

Ni porodici nije jasno u čijim je rukama njegova sudbina. Njegova supruga Jadranka zna samo da se on neće ponižavati pred porotom Haškog tribunala, koja ga drži već jedanaest i po godina u pritvoru.

- Znam da će on ostati dosledan svojim stavovima. To znači da je njegov stav isti i danas i sutra, a to je „bez uslovljavanja, gospodo, i tačka“ – kaže Šešeljeva za Kurir.

Poslednji komentari
  • saw Vreme: 10.07.2014 12:23h

    jadni oni stvarno ih je ponizio

  • Anja Vreme: 10.07.2014 13:28h

    Drzati coveka skoro 12 godina u pritvoru bez ikakvih dokaza o krivici, pa to moze da radi samo Haski americki sud. To je njihova demokratija i postovanje ljudskih prava, uzas, pa ondakazu da su nam prijatelji...

  • Srbija Vreme: 10.07.2014 17:24h

    Da se ovaj covek docepao vlasti Srbija bi bila sad na njegovom mestu. On bi isterivao pravdu sa velikim silama preko nasih ledja. Nravno da se haski tribunal u Seseljevom slucaju obrukao, a njegova borba za licne ideje je impresivna. Nravno ne slazem se sa njegovim idejama i srecan sam sto me taj covek ne zastupa. Niko ne spori njegovu inteligenciju ali istorija pokazuje da najinteligentniji nisu oni koji vode politiku planete. Naravno niko ne moze poreci da je Hitler nadprosecno inteligentan.

  • citateljka Vreme: 10.07.2014 17:27h

    I deca znaju sta je haski sud.Fasisticki kazmat za Srbe.Sramota da nasa drzava ne reaguje na pravi nacin.A to da su nam Ameri prijatelji, dali su nam nebrojene "dokaze".Daleko im lepa kuca!

  • Pera Vreme: 10.07.2014 17:34h

    Taman da se zagreje za kumove, sta li njih tek ceka videcemo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP