Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI

Šešelj se ugojio od lekova

Autor: Alo.rs | 15.04.2015 - 23:47:00h | Komentara: 3

Vojislav Šešelj se goji od konzumiranja lekova kortikosteroida, a pati od više hroničnih bolesti, poput astme, visokog pritiska i promena na koži. Povratak u Hag značio bi ubistvo s predumišljajem, tvrde lekari koji leče lidera SRS.

Vojislav Šešelj

Vojislav Šešelj | Foto: Nenad Mihajlović

- Šešelj je gotovo vegetarijanac, meso jako retko jede. Odličnos e razume u zdravu hranu. Ali, lekovi rapidno utiču na njega. Iako nekima izgleda da je dobio na kilogramima, Šešelj se u stvari nadima. Njemu se trbuh uvećao od uzimanja kortikosteroida. I to je veliki problem - tvrdi Milovan Bojić, šef lekarskog konzilijuma koji brine o Šešeljevom zdravlju.

- Šešelju je odstranjen rak debelog creva, koji je od maja 2014. metastazirao na jetru. Istovremeno, on je ozbiljan srčani bolesnik, sa hipertenzijom, bronhijalnom astmom i bolestima kože. Pod stalnom je temperaturom. Iako ne smanjuje fizičke aktivnosti, samo onaj ko ga ne poznaje može pomisliti da je zdrav - kaže Bojić za Informer i dodaje da bi, pored svega toga, eventualni Šešeljev povratak u Hag značio za njega sigurnu smrt.

Doktor Zoran Milošević, član lekarskog konzilijuma, rekao je da Šešelj sa lečenjem kasni više od godinu dana i da njegvoa terapija mora što pre da počne.

- Nije moguće govoriti o ozdravljenju, već samo o preživljavanju. Takvi bolesnici mogu da žive od godinu do pet godina, a tih pet doživi svega 45 odsto slučajeva - naglasio je Milošević.

Poslednji komentari
  • Gradjanin Vreme: 16.04.2015 00:16h

    Cuj ove lude radikale, ubistvo sa predumisljajem? Hahaha. A ovako, inace ima da puca od zdravlja, covek koji sigurno umire ove godine, bilo gde da bude? Strasno kakvi bolesnici, pa koriste i rodjenu bolest da skupe neki jeftin poen kod nekih glupana.

  • kostadin Vreme: 16.04.2015 06:14h

    Jednostavno krka krmetinu. Celog života ide od krke do krke a niša ne radi.

  • Драгомир Vreme: 16.04.2015 06:22h

    Пајзите ово!Угојио се од лекова?И сада мен' који има туце деценија живота треба да убедите ,,да се неко може удебљати ако је' лекове,,?Спроћу прехладе једу се ћевапи!Спроћу кашља добре су крменадле!Против болова у стомаку одлична је печена пилетина!Против несанице и болова у глави не да делује воз роштиљ!Ете,тако се ми сељаци лечимо.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP