Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

STEFANOVIĆ URUČIO ODLUKE O KUPOVINI

Šestoro policajaca dobilo pravo da kupi jeftine stanove! (FOTO)

Autor: Tanjug | 28.10.2014 - 13:42:00h | Komentara: 0

Šestorici pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije resorni ministar Nebojša Stefanović uručio je danas odluke o kupovini stanova po povoljnijim uslovima i poručio da će to ministarstvo nastojati narednih godina da obezbedi krov nad glavom za što je moguće više svojih pripadnika.

Stefanović

Uručujući odluke, Stefanović je konstatovao da je "zlatno vreme besplatne podele stanova" odavno prošlo i da država i MUP nisu u finansijskom položaju da na taj način svojim zaposlenima pomognu u rešavanju stambenog pitanja.

Medjutim, prioritet nam je, dodao je Stefanović, da intezivno razmisljamo kako da taj problem bude bolje rešavan i kako da u saradnji sa lokalnom samoupravom i drugim državnim institucijama, ali oslanjajući se i na sopstvena sredstva, pomognemo da što veći broj službenika MUP-a dobije krov nad glavom.

Stefanović

 
Ministar unutrašnjih poslova objasnio je da je današnjom dodelom odluka rešeno pitanje za ukupno 59 pripadnika MUP-a tokom ove i prthodne godine, ali da su potrebe tog ministarstva daleko veće.

"Hoću da u narednim godinama to bude stotine i hiljade stanova, a ne samo 59 i nadam se da ćemo u tome uspeti", zaključio je Stefanović.

Odluke o kupovini stanova danas su uručene pripadnicima Policijske uprave Novi Sad i zaposlenima Policijske stanice u Vrbasu Saši Baraću, Jovanu Selmonii, Željku Djuriću, Dragomiru Tešanoviću, Veljku Milekiću i Nenadu Miniću.

Stefanović

 
U ime svojih kolega ministarstvu i ministru zahvalio je Barać koji je konstatovao da je rešavanje stambene potrebe, posle zaposlenja, pitanje od egzistencijalnog značaja za svakog čoveka, dodavši da će sada sigurno biti više motivisani da se posvete svojim zadacima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP