Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DS I LDP ORGANIZUJU

Šetnje za Zorana (VIDEO)

Autor: Alo.rs | 12.03.2015 - 09:40:00h | Komentara: 2

Povodom 12 godina od ubistva Zorana Đinđića LDP i DS organizuju šetnje kojima odaju počast prerano stradalom premijeru Srbije.

Šetnja za Zorana

Šetnja za Zorana | Foto: LDP

Demokratska stranka pozvala je građane Srbije da se priključe članicama i članovima Predsedništva DS u zajedničkom odlasku na groblje, od Krunske do Aleje velikana na Novom groblju, kako bi zajedno obeležili 12 godina od ubistva premijera Zorana Đinđića.
Zajednički odlazak na groblje, koji DS organizuje, kreće u 10.30 sati ispred Centrale DS u ulici Krunska 69, a maršruta kojom će se kretati je: Krunska, Kneginje Zorke, Bulevar Kralja Aleksandra, Ruzveltova do Aleje velikana na Novom groblju gde će građani odati počast pokojnom premijeru Srbije.

I Liberlano demokratska partija (LDP) nastavlja tradiciju i organizuje "Šetnju za Zorana", pod sloganom "Ove godine će doći i oni koji bi došli da ne dođe niko drugi".


Kolona će krenuti iz Simine ulice, kod Doma JNA u 11 časova. Učesnici ovog "marša" otićiće do zgrade Vlade Srbije gde će položiti cveće na mestu gde je ubijen Đinđić. Potom će nastaviti do Novog groblja i Aleje velikana gde će ubijenom premijeru odati počast.
 

Premijer Srbije dr Zoran Đinđić ubijen je na vratima Vlade Srbije 12. marta 2003. godine. Njegovi prijatelji i saradnici uvereni su da bi Srbija danas drugačije izgledala da se taj zločin nije dogodio. Šta vi mislite o tome, glasajte u našoj ANKETI.

Vučić položio venac na mesto ubistva Đinđića

Predstavnici Vlade polažu venac

Predstavnici Vlade polažu venac | Foto: Tanjug / Danilo Peternek

 Članovi Vlade Srbije, predvođeni premijerom Aleksandrom Vučićem, jutros su odali poštu i položili venac na spomen - ploču u dvorištu vlade gde je 12. marta 2003. godine ubijen premijer Zoran Đinđić.

Vučić je položio venac na mestu ubistva.

Počast Đinđiću odali su i ministri Ivica Dačić, Nebojša Stefanović, Bratislav Gašić, Rasim Ljajić , Kori Udovički , Aleksandar Vulin , Srđan Verbić ...

Poslednji komentari
  • cirilica Vreme: 12.03.2015 07:41h

    Mogli su bar da se dogovore oko pisma.

  • Milan Vreme: 12.03.2015 08:29h

    DS, koja nije ispitala politicku pozadinu ubistva, organizuje setnju u senci. Tradicionalna setnja krece iz Simine ulice.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP