Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

GLASNO

Simić: Auto-škole pokušavaju da manipulišu

Autor: | 03.12.2013 - 15:55:00h | Komentara: 3

Načelnik saobraćajne policije, general Dragiša Simić rekao je da auto - škole već duže vreme pokušavaju da manipulišu, i da govore da navodno ne rade zbog njih.

Dragiša Simić

Dragiša Simić | Foto: RAS

- Demantovaćemo sve njihove navode. Zakon je donešen 2009. godine, a auto - škole se do danas nisu bavile time, iako su odavno znale šta treba - rekao je Simić, i napomenuo kako neće dozvoliti da auto - škole budu u šupama, kao i da deca budu neobučena.

On je, kako kaže, roditelj četvoro dece, i nije dao da njegova ćerka koja je nedavno napunila 18 godina položi vozački ispit po svaku cenu.
- Ne razumem kako neki roditelji traže protekciju za svoju decu. Auto - škole su nam poslale dopis da mi nešto promenimo kako bi oni mogli da počnu sa radom, a mi smo sve ispunili - rekao je Simić, i dodao kako su poslednjeg dana auto - škole podnele 350 zahteva. On je rekao da nema podatak da su se predstavnici auto - škola sastajali sa premijerom Dačićem.
- Sastajali su se samo sa mnom i rekao sam im da ne mogu da izdajem privremene dozvole, jer to nije u skladu sa Zakonom. Tu je završen svak kontakt - rekao je Simić, i napomenuo kako je do sada 60 auto - škola dobilo dozvolu, a zahtev je predalo 408.
Poslednji komentari
  • boby Vreme: 03.12.2013 18:38h

    "Druze" Generale a zasto ne kazes posto je sad polaganje za "B"kategoriju.80.000 dinara a bilo 30.000.Ovo je zemlja Srbija gde je prosecna plata 200 evra,a prema jugu ide prema 100 evra.ne smanji li se cena polaganja mnogi ce da voze bez dozvole i na taj nacin drasticno povecaju saobracajne nezgode.

  • Zile Valjevac Vreme: 03.12.2013 22:04h

    Nema on pojma, oni zive u Diznilendu, nisu narod, a i vidi se kakva nam je policija, ogrezla u kriminalu.Naj bolje bi bilo da u Srbiji postoji samo jedna auto skola i da je drze njegovi drugari iz SAT-a, i samo oni da uzimaju novac.A sto ce bez posla ostati par hiljada ljudi bas ih briga.Mafija nista drugo.

  • caki Vreme: 03.12.2013 23:13h

    Šta pošten čovek može očekivati od današnje policije ? Čitamo u crnoj hronici. Žandari u Nišu................. , šef uvidjajaca iz Novog Sada ukrao novac ubijenog penzionera, itd itd

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP