Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NA LIČNI ZAHTEV

Simič razrešen dužnosti!

Autor: Srna | 30.12.2013 - 17:30:00h | Komentara: 0

Vlada Srbije je razrešila funkcije vršioca dužnosti direktora Poreske uprave Srbije Ivana Simiča, na njegov lični zahtev, i usvojila više predloga zakona.

Ivan Simič

Ivan Simič | Foto: Beta

Vršilac dužnosti direktora Poreske uprave Srbije Ivan Simič je 27. decembra podneo ostavku na tu funkciju, ocenivši u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima da Poreska uprava Srbije radi dobro, i da su uspešno sprovedene mnoge reforme i da je poboljšano poslovanje.
Pročitajte još: Simič: Nisam dogovorio podnošenje ostavke sa Krstićem
U saopštenju Vlade Srbije navodi se i da je usvojen Predlog zakona o završnom računu budžeta Srbije za 2012. godinu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o osiguranju depozita, kao i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o investicionim fondovima.
Usvojeni su i predlozi zakona o privatizaciji, o izmenama i dopunama Zakona o stečaju, zatim o izmenama i dopunama Zakona o Agenciji za privatizaciju, kao i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Agenciji za osiguranje i finansiranje izvoza Srbije.
U saopštenju se navodi da je Vlada Srbije ova četiri predloga zakona uputila Skupštini Srbije na razmatranje po hitnom postupku.
Usvojen je i Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o integrisanom sprečavanju i kontroli zagađivanja životne sredine, zatim Priedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o hemikalijama, kao i priedloge zakona o izmenama i dopunama Zakona o biocidnim proizvodima, i o izmenama Zakona o zdravstvenoj zaštiti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP