Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

U ŠOKU PORODICA NASTRADALOG DEJANA MLADENOVIĆA

Sin: Lekari su rekli da neće preživeti!

Autor: Z. Panić | 04.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Tuga i bol nadvili su se nad porodicom Dejana Mladenovića (45), radnika „Tigar tajers“ iz Pirota koji je umro 2. maja posle nesreće koja se dogodila 23. aprila u Valjari ovog preduzeća. To je treći teško povređeni radnik ove kompanije koji je posle ove nesreće preminuo u Univerzitetskoj klinici u Bohumu u Nemačkoj.

Ostao bez oca: David Mladenović

Ostao bez oca: David Mladenović

Dejanova porodica živi u selu Blato, nedaleko od Pirota. U njihovu porodičnu kuću u selu posle potresne vesti da je Dejan preminuo, dolaze komšije, rođaci, pijatelji, kolege... Izjavljuju saučešće porodici, plaču i ne veruju šta se desilo. Niko od tuge i velikog bola za Dejanom nije spreman da razgovara. Jedva zadržavajući suze dok se u dvorištu okupljaju komšije i prijatelji koji sa porodicom Mladenović saučestvuju u velikom bolu, Dejanov sin David (22) kaže da su svih ovih dana sa velikom zebnjom iščekivali šta će biti sa njegovim ocem i da li će se živ vratiti sa lečenja u Nemačkoj.


Lekari učinili sve što su mogli


- Sa najdubljim žaljenjem obaveštavamo javnost da je nakon nesreće koja se dogodila 23. aprila u Valjari, nažalost, i Dejan Mladenović, radnik održavanja, preminuo 2. maja, prema informaciji koju je „SOS internešnal“ dostavio menadžmentu „Tigar tajersa“. Od 24. aprila ujutru Dejan Mladenović je bio hospitalizovan na Univerzitetskoj klinici u Bohumu u Nemačkoj, gde je tim lekara učinio sve što je bilo moguće. Kompanija i svi zaposleni u „Tigar tajersu“ izražavaju iskreno i najdublje žaljenje zbog ovog gubitka, i pružaju svu neophodnu podršku i pomoć koja je u ovim okolnostima potrebna njegovoj porodici i porodicama ostalih nastradalih radnika - saopšteno je iz kompanije „Tigar trajers“.

- Svi smo u šoku, a sada je još teže jer čekamo da dopreme njegovo telo. Bili smo u Nemačkoj i videli u kakvom je stanju bio moj otac. Lekari su nam tamo rekli da nema nikakve šanse da preživi. Ne znam više šta da kažem - priča sa velikim bolom David.

Dejan Mladenović u „Tigar tajersu“ radio je godinu i po dana.
- Posle prijema u pirotsku bolnicu, a kasnije i transporta za Klinički centar Niš, moj otac je bio svestan sve dok ih sa niškog aerodroma nisu transportovali za Nemačku. U pirotskoj bolnici smo se i pozdravili - priseća se tih trenutaka sin David.

Dejan je iza sebe ostavio suprugu Radicu (42), sina Davida (22), ćerku Anđelu (19), oca Predraga i majku Vidosavu. Dejanova supruga Radica radi u fabrici obuće „Tigar A.d.“, ćerka Anđela studira, a sin David je zaposlen u „Tigar tajersu“.

- Ovih dana smo zaista preživeli veliku dramu i čekali šta će biti sa njim. Od prvog dana sa nama su predstavnici „Tigar tajersa“, brojni prijatelji. Svi nude pomoć. I danas, kada smo dobili ovu tužnu vest, dolazili su predstavnici kompanije. Kako su nam rekli, njegovo telo bi trebalo da bude dopremljeno do petka. Nemamo nikakve informacije o istrazi koja se vodi - kaže David.
Poslednji komentari
  • Jasna Simonovic Vreme: 04.05.2015 09:53h

    Uz poštovanje i saosećanje, zna li neko zašto su povredjeni morali biti prebačeni za Nemačku?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP