Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MEŠTANI BATAJNICE OPTUŽUJU LOKALNOG FUNKCIONERA MILANA BOJOVIĆA

Sin naprednjaka
kupio mesto ubistva!?

Autor: I. Čorbić - M. Dakić | 25.02.2013 - 17:22:00h | Komentara: 142

Vukašin Bojović (19), sin funkcionera Srpske napredne stranke u Batajnici i člana opštinskog veća Zemun Milana Bojovića, kupio je kafanu „Sremska noć“ u Batajnici, u kojoj se pre dve godine odigralo dvostruko ubistvo koje je potreslo čitavu Srbiju, saznaje „Alo!“. Ovaj objekat Bojovići su platili 100.000 evra i odmah su mu promenili naziv u „Salaš 140“. Kako svedoče meštani, u njemu se danas održavaju pena partiji, a među prvima je nastupala Vesna Vukelić Vendi.

Milan Bojović

Milan Bojović | Foto: Privatna fotografija

U prijavi koju pripremaju Agenciji za borbu protiv korupcije građani izneli i sumnje da je Milan Bojović umešan i u nameštanje tendera u opštini Zemun za saniranje septičkih jama

Salaš se prostire na 98 ari placa i nalazi se na izlazu iz Batajnice, a kako smo saznali, sin ovog naprednjaka pazario je objekat sredinom prošle godine. Zbog ove transakcije grupa građana Batajnice priprema prijavu Agenciji za borbu protiv korupcije, koja treba da proveri na koji način je porodica Milana Bojovića stekla novac (navodi se da je lokal plaćen 250.000 evra), kao i zbog sumnje da je rasipao novac iz opštinskog budžeta.

Ubistvo Batajnica

Krvavi tragovi posle dvostrukog ubistva ispred nekadašnjeg motela
„Sremska noć“ | Foto: Dušan Milenković

Sa Milanom juče nismo uspeli da stupimo u kontakt, ali nam je njegova supruga Sandra poručila da je ona pravi vlasnik nekadašnjeg motela „Sremska noć“.

Ubistvo Batajnica

- Ja sam sinu kupila motel jer je cena bila izuzetno povoljna i tu nema

Krvava noć!
Za motel „Sremska noć“ čulo se posle krvavog pira koji se tu odigrao sredinom decembra 2010. Tada je major Dražen Požar, vlasnik lokala, ubio goste Pavla Stanišića, koji je tada imao svega 23 godine, i Zdravka Lukića (21), a ranio Bogdana Dragića (21) i Nikolu Stanišića (21). Ovom stravičnom događaju prethodio je obračun gazde sa gostima koji nisu želeli da plate račun, pa je Požar pucao u njih i na kraju se sam prijavio policiji.

nikakve tajne. Platila sam ga 100.000 evra, sve stoji u papirima. Deo novca mi je posudila porodica. Kupila sam ga sinu da ima šta da radi - objašnjava Sandra Bojović za naš list.

Ipak, kako smo se uverili u bazi podataka Agencije za privredne registre, kao direktor i vlasnik „Salaša 140“ navodi se sin Vukašin.


Pored dopisa koji priprema Agenciji za borbu protiv korupcije, grupa građana Batajnice o radnjama Milana Bojovića pisala je i Opštinskom odboru SNS-a u Zemunu, zbog sumnji u vezi sa malverzacijama s opštinskim novcem.

Sremska noć

Restoran "Sremska noć" | Foto: Dušan Milenković

- U tom dopisu navodi se da postoje osnovane sumnje da je Milan Bojović umešan i u nameštanje tendera u opštini Zemun za saniranje septičkih jama u dvorištu Doma zdravlja Batajnica i stambenih zgrada u centru Batajnice - navodi naš sagovornik, koji je jedan od podnosilaca prijave, ali nije želeo da mu se ime spominje u medijima. S druge strane, Milanova supruga Sandra tvrdi da je reč o političkim igrarijama i nameštaljkama i da u ovim optužbama nema istine.

Poslednji komentari
  • Voja Vreme: 25.02.2013 18:00h

    I ne samo to pitaj te ga gde i kada je zavrsio ekonomski fakultet, neka nabroji predmete ha ha ha i kolega mu Vuja iz opstine, sada rade u SDPERU, bruka od svega se utalili, Zemun zavili u crno, reketirali privatnike, pitaj koliko ima lokala u renti... AKO OVAKVI VODE SNS ONDA.

  • Vitez Vreme: 25.02.2013 18:29h

    Ma to ste vi ljubomorni na komšiju, uspešan čovek, zamislite uspeo da dovede Vendi. Da,da Vendi, lako je dovesti Čolu ali Vendi baš nije.

  • Koja Vreme: 25.02.2013 19:47h

    A sto mup ne ispita kako je gospodin Bojovic sredjivao da se objekti ne ruse a sve kao predsednik komisije za opravdanost rusenja i kako se predstavljao kao gradjevinski inspektor i sta je radio po terenu? iI zasto su ga gradjani zvali covek u crnom? E moja policijo i moj Vucicu...

  • Милан Мартиновић Vreme: 25.02.2013 19:50h

    Сада ми је нешто јасније што та екипа из Општинског одбора СНС већ више од годину дана блокира изборе у МО Бусије. Чини ми се да их у томе подржава и екипа из Градског одбора.

  • zemunac Vreme: 25.02.2013 22:33h

    dali je to istina ili je to neko pustio buvu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP