Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BAHATA PROSTAČINA

Sindikalni vođa pokazao srednji prst radnicima! (FOTO)

Autor: Ekipa Alo! | 16.07.2014 - 19:42:00h | Komentara: 8

Ljubisav Orbović, vođa Saveza samostalnih sindikata Srbije, pokazao je juče svoje pravo lice tako što je radnike koji su protestovali počastio srednjim prstom.

aNaime, ovaj sindikalni vođa, koji bi trebalo da štiti prava radnika i da se zdušno bori za njih, seo je posle protesta u svoj luksuzni automobil „škoda superb“, čija cena ide do čak 30.000 evra, a radnicima koji su ostali na ulici i koji su mu dobacivali i pitali ga kuda ide i odakle mu plata od 340.000 dinara odgovorio je nekulturnim gestom, što je zabeležio paparaco „Alo!“.

a Radnici su bili zatečeni ovim potezom, dok je nekolicina prokomentarisala da se ničemu drugom nije ni nadala od vođe koji prima basnoslovnu platu na njihov račun.  

aPodsetimo, Orbović je ovih dana bio glavni akter brojnih skandala. Naime, kako je „Alo!“ pisao, umesto da zastupa prava radnika, ovaj sindikalac je preko grbače članova sindikata i bez njihovog znanja u Vrnjačkoj Banji izgradio hotel vredan 1,2 miliona evra, pri čemu je prevario i izvođača radova, ostavši mu dužan 12 miliona dinara.

a

 Takođe, kako smo juče pisali, ne samo da nije želeo da priča o svojoj mesečnoj zaradi, koja iznosi 340.000 dinara, odnosno skoro osam prosečnih radničkih plata, već je i izvređao novinarku koja ga je o tim primanjima pitala. 

a- Moram da ti kažem da je krajnje neprimereno da ti mene pitaš kolika mi je plata jer je to nekulturno - objasnio je Orbović šta je kulturno, a šta ne, a onda je juče radnicima pokazao srednjak.

Poslednji komentari
  • драган Vreme: 16.07.2014 20:35h

    И овај човек води бригу о интересу радника, Њему је места у Забели, услови и права радника су за његова мандата толико срозали да би се он енормно обогати примао огромне плате и још се овако понаша.

  • miki Vreme: 16.07.2014 20:35h

    E pa ovo je stvarno sramota!!

  • Milovan Vreme: 17.07.2014 08:01h

    Malo je čudno da novine alo pišu o rukovodstvu sindikata u vreme usvajanja novog Zakona o radu. Aktivnost asocira na "plansku i naručenu", mada ne osporavam bahatost ,bogaćenje i borbu za vlastite interese vođstva sindikata, i da sindikat mora biti drugačije organizovan i da stvarno brani interese zaposlenih.

  • Sikter efendija Vreme: 17.07.2014 08:18h

    Hteo je da kaze da ove godine letuje na Sitoniji. Pitali ga novinari, ali prozor je vec bio zatvoren...

  • vodja Vreme: 17.07.2014 08:19h

    MA KO LI GA JE BIRAO????JA NISAM, NI OVE MOJE SA ZELEZNICE, KAO DA IH NEKO STANCUJE...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP