Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VRELE NOĆI U KBC ZVEZDARA

SKANDAL! Seksi bolničarke u sado-mazo akciji! (FOTO)

Autor: R. Ćoralić | 25.04.2015 - 20:00:00h | Komentara: 5

Ulazak kod lekara može biti vrlo rizičan po pacijente, ne samo zbog onoga što lekar može da im saopšti već i zbog prizora koji se tamo može zateći.

Sestre su zaposlene na odeljenju hirurgije

Sestre su zaposlene na odeljenju hirurgije

A sudeći prema fotografijama koje zdravstveni radnici postavljaju na svojim Fejsbuk profilima, u lekarskim sobama se svašta može videti. Poslednja u nizu nepriličnih fotografija nastala je u medicinskoj sobi Kliničko-bolničkog centra „Zvezdara“, a osvanula je na profilu sestre D. V., zaposlene u toj zdravstvenoj ustanovi. Na toj fotografiji pomenuta sestra i njena koleginica M. R. poziraju vezane lisicama, a D. V. u desnoj ruci drži još i pendrek. Fotografija je okačena 19. aprila u dva sata ujutro, pa se pretpostavlja da su njih dve na taj način ubijale vreme tokom noćnog dežurstva.


Pijani lekar i diler droge


Međutim, ovo nije jedini slučaj koji je zadao glavobolju zaposlenima u KBC „Zvezdara“. Prošle godine u julu uhapšen je lekar ove klinike Nenad Dostanić (51), i to zbog sumnje da se bavio preprodajom droge! Policija je, kako je tada objavljeno, prilikom pretresa ordinacije u kojoj je Dostanić pregledao pacijente pronašla marihuanu, beličastu praškastu materiju, za koju se sumnja da je opojna droga, i vagicu za precizno merenje. A samo sedam meseci ranije, kako je objavljeno, dr Vojislav Jovanović je, takođe tokom dežurstva, pijan pregledao dvogodišnju devojčicu, zbog čega je, kako je potvrdila dr Aranđelović, suspendovan i sada radi u administraciji.

Komentarišući sporne fotografije, direktorka KBC „Zvezdara“ dr Aleksandra Aranđelović ističe da je to potpuno neodgovorno i da su pomenute sestre verovatno htele da budu interesantne, ali da su samo napravile problem. Na pitanje odakle sestrama pendrek i lisice usred bolnice i radnog vremena, direktorka odgovora da su ih verovatno pozajmile od čoveka iz obezbeđenja i da pretpostavlja da ih je on i fotografisao.

- Pošto su sporne fotografije nastale u bolničkim prostorijama, mi ćemo, po pravilniku, morati da sprovedemo unutrašnju kontrolu i utvrdimo činjenice. Inače, reč je o dve izuzetno vredne sestre koje odgovorno obavljaju svoj posao. Sigurno u to vreme nisu imale šta da rade, pa su odlučile da se malo zabave - kaže za „Alo!“ dr Aranđelović, uz napomenu da su ove dve sestre zaposlene na odeljenju hirurgije i da su tu noć bile dežurne. D. V. je ispod fotografija napisala da se oseća ludo sa koleginicom, uz komentar: „Spremne.“ Ubrzo je počela i prepiska sa još jednom koleginicom koja je prokomentarisala: „Sestro, radi nešto“, na šta joj je D. V. uzvratila: „Pa radim, sestro... Zar ne vidiš.“

Selfi iz porodilišta


Ali ne vole samo zaposleni u KBC „Zvezdara“ da postavljaju nesvakidašnje fotografije na svojim profilima sa radnog mesta. Podsetimo, i u oktobru je osvanuo selfi dve doktorke iz porodilišta na kojoj se u pozadini vidi polugola žena na stolu za porađanje.

Poslednji komentari
  • Nebojsa Vreme: 26.04.2015 00:28h

    Leglo razvrata… Svi o tome suskaju a niko da preduzme nesto… A zloupotreba lekova, snimci pacijenata i ismejavanja…

  • Ahmad Nedzad Vreme: 26.04.2015 07:10h

    Odvratno! Da je ovo normalna drzava letele bi zauvek iz zdravstva.

  • nina Vreme: 26.04.2015 07:29h

    Sve je receno koliko brinu o pacijentima!

  • Dalibor Vreme: 26.04.2015 13:50h

    Odvratno. Gadi mi se kada pomislim kakvog razvrata ima po bolnicama diljem Srbije. Gde rade ove koleginice sa pendrecima?

  • Vesna Vreme: 27.04.2015 20:57h

    jadna je Srbija sa ovakvima, koji nemaju svoje pa komentarisu tudje zivote. zato nam je i ovako raspadamo se kradu nas a u medijima mi smo mala svajcarska, jer primitivci veruju u sve sto vide i cuju na tv i novinama. svi pravednici i bezgresnici koji celu noc gledaju parove i za iste glasaju. sta je na ovoj slici sramno? sta je seksi?, sem novinareve maste u verovatno nedostatku istog! strasno sta je vest za ovu Srbiju i to za naslovnu stranu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP