Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DETE ČEKA DETE

Skandal u Zaječaru: Devojčica (13) pred porođajem!

Autor: Blic | 02.04.2014 - 09:47:00h | Komentara: 1

Centar za socijalni rad preuzeo je brigu o učenici (13) šestog razreda osnovne škole u Zaječaru koja je u sedmom mesecu trudnoće, objavio je „Blic”.

trudnica i jabuka

Dete čeka dete (ilustracija)

– Ona je već nekoliko meseci delovala zabrinuto, ali smo smatrali da je u pitanju pubertet. Vešto je krila stomak širokom garderobom, a čim smo posumnjali da je u drugom stanju, pozvali smo nadležne – otkrili su za „Blic” nadležni u školi.
Uz saglasnost majke, sa kojom devojčica živi u iznajmljenom stanu i koja je nezaposlena, radnici Centra devojčicu su smestili u hraniteljsku porodicu u kojoj će ostati i posle porođaja.
O devojčici i detetu, koje se očekuje u maju, brinuće se Centar dok ne napuni 16 godina. Nakon sticanja punoletstva po osnovu roditeljstva, devojčica i dete će biti prepušteni sami sebi.
Devojčica nikome nije htela da otkrije ime muškarca sa kojim je ostala trudna, ali na osnovu njenog ponašanja, nadležni su zaključili da u intimnom odnosu nije bilo nikakve prisile.
Poslednji komentari
  • Arilje Vreme: 02.04.2014 12:24h

    OŠ u Arilju je veći skandal opet teraju stručne profesore da bi zaposlili svoje nestručne lokalce s političkom pozadinom,jer nestručni samo poklanjaju ocene u Arllju i najnepismeniji roditelji smeju da klevetaju i vređaju profesore iz Beograda da Beograđani znaju kakva je provincija prema njihovim profesorima-doneli bi zakon o isterivanju Zlatiboraca (najbrojniji došljaci u Bg) iz njihovog grada

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP