Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

LEPA VEST

Školarci iz naselja Radiofar dobili autobusku liniju 613! (FOTO)

Autor: Beoinfo | 21.02.2014 - 21:28:00h | Komentara: 0

Predsednik Privremenog organa grada Beograda Siniša Mali, gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović i direktor Direkcije za javni prevoz Uglješa Mitrović prisustvovali su danas puštanju u rad nove linije javnog gradskog prevoza 613, od Novog Beograda do naselja Radiofar.

siniša mali

Siniša Mali danas u naselju Radiofar  | Foto: Beoinfo

Na osnovu zahteva, koji je Privremenom organu predstavljen pre dve nedelje, kada je Siniša Mali primao građane, linija je za veoma kratko vreme uspostavljena. Trasa prolazi pored osnovnih škola na Novom Beogradu i Bežanijskoj kosi, u koje trenutno idu školska deca iz naselja Radiofar.


– Linija 613 od danas će povezivati Novi Beograd i naselje Radiofar. U ovom surčinskom naselju živi više od 1.500 građana, posluje pedesetak preduzeća i oko šezdeset studenata i učenika svakodnevno ima potrebu da se preveze do fakulteta i škola. Veliki problem za uspostavljanje linije ITS-a u ovom delu grada predstavljao je neasfaltirani put. Žitelji naselja Radiofar sami su organizovali asfaltiranje i završetak dela pristupnog puta, čime su stvoreni uslovi za konačno uspostavljanje gradskog saobraćaja i u ovom naselju – rekao je Mali.

Stanovnik naselja Radiofar Aleksandar Martinović istakao je da su meštani napokon posle 12 godina uspeli da ostavare saradnju sa Gradskim upravom, dok je ovaj projekat toliko brzo realizovan da je i sve njih iznenadio.

siniša mali

Prvi putnici nove linije | Foto: Beoinfo

– Ova linija gradskog prevoza je rešenje za sve nas u naselju, koje je oivičeno sa jedne strane surčinskim aredromom a sa druge auto-putem, a pre svega za decu koja se pored škole bave i dodatnim sportskim i kulturnim aktivnostima u gradu – naveo je Martinović za Beoinfo.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP