Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ASTROLOG PREDVIDEO AVIONSKE NESREĆE JOŠ 2009.

Sledi raspad Evropske unije!

Autor: Ekipa Alo! | 03.08.2014 - 14:00:00h | Komentara: 1

Poznati ruski astrolog Pavel Globa je još 2009. godine predvideo avionske nesreće koje poslednjih dana potresaju javnost; procenjujući verovatnost katastrofa, predvideo je da će 2014. godina biti godina povišenog rizika, a ljudski rod na pragu trećeg svetskog rata.

Pavel Globa

Pavel Globa

On je rekao da nas u julu i avgustu očekuje talas avionskih nesreća, zbog čega je svima savetovao da se tokom tog perioda uzdržavaju od letenja. U decembru i januaru 2015. povećaće se i opasnost od zemljotresa.


Visok učinak


Inače, reč je o astrologu koji je početkom osamdesetih godina prošlog veka rekao da će se SSSR vrlo brzo raspasti i da će ulice Moskve na leto 1991. godine preplaviti tenkovi. Predvideo je i raspad Ukrajine u 2014. godini, a tvrdi da se ostvarilo 85 odsto njegovih predviđanja.

Te 2009, osim raspada Ukrajine “na tri dela” i avionskih nesreća, predvideo je da će ekonomska kriza, koja će trajati do 2020, prekrojiti geopolitičku kartu sveta i iz korena promeniti raspodelu snaga. Teška vremena tako očekuju SAD, Barak Obama imaće nezavidnu sudbinu, a Evropska unija će prestati da postoji.

EU na papiru


Kada je u pitanju ne baš lepa budućnost EU, umesto nje jedne, prema astrologovim predviđanjima, pojaviće se više saveza, a EU će kao savez živeti eventualno samo na papiru. Raspaće se i NATO. Iako će neko vreme jačati, do kraja krize više ga neće biti. U 2014. godini, predvideo je, čovečanstvo će biti blizu trećeg svetskog rata.

Nuklearna eksplozija

Druga depresija


Što se tiče ekonomije, dolar će najteže razdoblje imati od 2017. do 2018. godine. Nakon 2016, počeće rast cena nafte, što će Rusiji pomoći da iz krize izađe kao svetski lider.

Velike promene u Rusiji će se, tvrdi, događati od 2014. do 2016. godine, a biće povezane s velikim zemljotresima. Treći talas krize nastupiće 2017. i trajaće do 2020. godine, a Globa ga se veoma pribojava. Svet će se od krize, koja će dobiti ime “druga velika depresija”, konačno oprostiti na kraju 2020. U 30 postkriznih godina, do 2050, u Rusiji će trajati preporod. Vlast će 2020. ili 2021. preuzeti moćna nova osoba nazvana “jahač na belom konju”. Neće dugo vladati, ali će ostaviti izuzetan trag.
Poslednji komentari
  • Miladin Vreme: 03.08.2014 15:58h

    Dobar ovaj ruski astrolog. Svima prognozira da ce da propadnu samo ce Rusija da dozivi preporod! hahahahaa

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP