Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OPŠTINA RAČA

Smenjena „kraljica brvna“

Autor: M. K. | 24.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 3

Dragana Živanović smenjena je juče sa mesta predsednika opštine Rača. Za novog predsednika opštine izabran je Dragan Stevanović (SNS), a za njegovog zamenika Nenad Savković (SDS).

Dragana  Živanović

Dragana Živanović | Foto: Nebojša Raus

Živanovićeva nije prisustvovala sednici Skupštine opštine. Ostaće upamćena, između ostalog, i po tome što je u vreme njenog mandata Rača izdvajala basnoslovne sume iz opštinske kase za rekonstrukciju brvana dugih nekoliko metara nad seoskim potocima, o čemu je „Alo!“ pisao.


- Posle izveštaja DRI da je u Rači nenamenski potrošeno više od 138 miliona dinara, predstavnici svih relevantnih stranaka u opštini su pokrenuli inicijativu za razrešenje dosadašnje predsednice. Očekujem da i tužilaštvo rasvetli zloupotreba koje su vršene - kazao je Aleksandar Senić (SDS), narodni poslanik iz Rače.
Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 24.02.2015 08:42h

    Boze, kakve su ovo zadrigle i prostacke njuske! A od skole, 3 kilometra...

  • Informisani Vreme: 24.02.2015 08:51h

    >>Ostaće upamćena, između ostalog, i po tome što je u vreme njenog mandata Rača izdvajala basnoslovne sume iz opštinske kase za rekonstrukciju brvana dugih nekoliko metara nad seoskim potocima...<< - Sve ovo je jako tipicno za Dinkiceve 'kadrove' . - Trebalo bi proveriti i da li su firme (ili pojedinci) koji su dobili poslove za ovakve rekonstrukcije, takodje clanovi G17 (a velika je verovatnoca da jesu jer oni jedni drugima namestaju poslove svuda a deo od zarade obavezno ide u partijsku kasu).

  • maksa bg Vreme: 24.02.2015 08:56h

    >>- Posle izveštaja DRI da je u Rači nenamenski potrošeno više od 138 miliona dinara, predstavnici svih relevantnih stranaka u opštini su pokrenuli inicijativu za razrešenje dosadašnje predsednice..<< - Smenjenu predsednicu je, inace, postavio G17 alias URS. - A tuzbu za nadoknadu stete opsina bi trebalo da podnese protiv osnivaca i rukovodilaca G17/URS.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP