Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SMENE U POLICIJI

Smenjeni načelnici Palilule i Rakovice

Autor: B. J. | 14.07.2014 - 19:29:00h | Komentara: 5

Ministar policije Nebojša Stefanović smenio je danas Gorana Mijailović, načelnika Policijske stanice Palilule, i Milan Pejović, načelnika Policijske stanice Rakovica, saznaje "Alo.rs!".

Načelnici beogradskih stanica smenjeni su zbog loših rezultata, a na predlog direktora policije Milorada Veljovića. Do imenovanja novih načelnika, njihove dužnosti obavljaće njihovi zamenici.  
Ranije danas ministar Stefanović u Vrnjačkoj Banji rekao je
da će u policiji u okviru reformi koje su u toku, biti uvedeno karijerno napredovanje da bi se tačno znalo ko i na koji način može da dođe do određenog položaja. Na pitanje da li će uskoro biti postavljeni novi načelnici, Stefanović je zamolio za strpljenje da bi se vršiocima dužnosti pružila šansa da se dokažu i zauzmu mesto načelnika odeljenja.
"Njihovi rezultati će pokazati da li će na tim funkcijama i ostati", kazao je Stefanović, pominjući rad novog načelnika Saobraćajne policije Vladimira Rebića, koji je nedavno sa mesta v.d. načelnika imenovan na čelo Uprave saobraćajne policije.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Stojko Vreme: 14.07.2014 21:01h

    I bilo je krajnje vreme..

  • Majuškica Vreme: 14.07.2014 22:39h

    Kakve strašne priče slušamo od ljudi koji su se suočili sa zidarskom, gradjevinskom mafijom na teritoriji opštine Rakovica i drugih, da je to nezamislivo, za jednu zemlju koja za sebe kaže da je civilizovana. Otmice, maltretiranja, prebijanja, otimanja, kidnapovanja, pa čak i ubistva, o svemu se tome moglo čuti i gledati, ako je i pola istina, dovoljno je za smene i hapšenja. Duboki rezovi i promene, to treba.

  • BgBoy Vreme: 15.07.2014 00:27h

    Kada nekoga smene, a na njegovo mesto dovedu zamenika to dođe isto kao da ništa niste radili gospodo! Manite se više trikova koji održavaju rejting izbori su prošli davno! Posle javnog svedočenja onog fudbalera i profesora koje su ojadili, reketirali, maltretirali i oteli im stanove pripadnici građevinske mafije u saradnji sa policijom iz rakovice i SUPa čukarica trebali su da podnesu ostavke svi redom od Veljovića pa na dalje, jer takve stvari do sada nisu poznate široj javnosti da su se desile, kada sam slušao na momente sam mislio da gledam film a ne surovu srpsku stvarnost!

  • Doktor Vreme: 15.07.2014 03:53h

    Kada ces da smenis Tomica iz stanice Novi Beograd koji tamo vedri i oblaci punih 15 godina?

  • Pirocanac Vreme: 15.07.2014 07:26h

    G-ne ministre narod naseg grada sa nestrpljenjem ceka promenu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP