Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ISTRAGA U TOKU

Smrt oca manekenke i dalje misterija

Autor: J. P. | 06.08.2013 - 08:02:00h | Komentara: 2

Obdukcioni nalaz Spasoja Sprema zvanog Paja (51), odbornika Srpske napredne stranke u opštini Savski venac i oca manekenke Kristine Spremo (23), učesnice prve sezone rijalitija „Parovi”, koji je pre deset dana pronađen mrtav sa nevenčanom suprugom Mirjanom Milutinović (43) u iznajmljenom stanu u ulici Đorđa Radojlovića 18 na beogradskom Dedinju, pokazao je da nije u pitanju nasilna smrt, saznaje “Alo!”.

Spasoje Spremo

Spasoje Spremo

Međutim, tačan uzrok smrti biće saopšten nakon toksikoloških analiza koje se rade na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu. Nezvanični podaci govore da je verovatno reč o predoziranju narkoticima, jer je iznad njihovih glava u krevetu nađena manja količina droge.


Kristina Spremo

Kristina Spremo

- Analize će biti gotove do kraja ove nedelje, kada će sa sigurnošću moći da se tvrdi zbog čega je nastala smrt. Obdukcijom je utvrđeno da na njihovim telima nema povrede, te da se ne radi o nasilnoj smrti. Ono što je svakako zbunjivalo ovih dana jeste informacija koja je došla u javnost da je na zidu stana u kojem su pronađeni viđeni tragovi krvi - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi. Spremo je sahranjen 30. jula na Novom groblju u Novoj Pazovi, a Milenkovićeva istog dana na groblju u Arilju.

Poslednji komentari
  • onajkojicita Vreme: 07.08.2013 00:50h

    citat-vest ia 2005.godine (site jeverovatno ugasen ali postojilink koji je kativan): Novosađanin otet zbog neraščišćenih računa Blic Europa četvrtak, 9. jun 2005. Otmica u kafeu "In" u Novom Sadu NOVI SAD - Bivši policajac Milan Krasić (27), koji je prošle nedelje osuđen na četiri godine zatvora pred Specijalnim sudom u Beogradu zbog prodaje droge, i njegovi saučesnici Mladen Šipka (23) i Spasoje Spremo (43) saslušani su juče u istražnom odeljenju novosadskog... »

  • alo bre, srbine!!! Vreme: 07.08.2013 06:50h

    citat vesti iz 2005. godine: Novosađanin otet zbog neraščišćenih računa 09. 06. 2005. Novosađanin otet zbog neraščišćenih računa NOVI SAD - Bivši policajac Milan Krasić (27), koji je prošle nedelje osuđen na četiri godine zatvora pred Specijalnim sudom u Beogradu zbog prodaje droge, i njegovi saučesnici Mladen Šipka (23) i Spasoje Spremo (43) saslušani su juče u istražnom odeljenju novosadskog Okružnog suda zbog sumnje da su u nedelju oteli Novosađanina Dragana Avramovića (20). Šipki je određen pritvor, a Krasić i Spremo su pušteni da se brane sa slobode.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP