Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BRANILI AERODROM OD UKRAJINACA

Snimak srpskog snajperiste iz Donjecka (VIDEO)

Autor: Alo! | 28.01.2015 - 09:16:00h | Komentara: 6

Srpski dobrovoljci u Novorusiji, snajperista Dejan Berić i diverzant Dejan Vujić, predhodnih dana učestvovali su u odbrani donjeckog aerodroma o čemu su javnost izvestili putem Fejsbuka.

Srbi se bore u Donjecku

Srbi se bore u Donjecku | Foto: facebook

U pauzama borbi stigli su i da se malo zabave odnosno da snime trenutke odmora i razgovora sa drugim vojnicima, navodi "Pravda".
Inače u Srbiji se već tri meseca primenjuje izmenjeni zakon koji propisuje kažnjavanje osoba koje učestvuju na stranim ratištima, ali Tužilaštvu, do sada, nije podneta ni jedna krivična prijava.

Poslednji komentari
  • nn Vreme: 28.01.2015 10:43h

    Svako ima pravo da radi sta hoce sa svojim zivotom! Ne moze jedna banana drzava to da zabrani! Kada smo ratovali i kada su na drugoj strani bili dobrovoljci niko nista nije rekao. Ostavite ove ljude na miru. Oni znaju za sta se bore! Banana mrtva drzava..

  • Kralj Vreme: 28.01.2015 17:12h

    Ovi ljudi zasluzuju medalju, a ne progon od strane izdajnicke vlasti u Srbiji. Pretpostavljam da taj "izmenjeni zakon" ne ukljucuje odgovornost za slanje srpske dece da ratuju za NATO, nego samo za ratovanje iz patriotskih razloga. Srbijo, bedna si!

  • Hehe Vreme: 28.01.2015 18:19h

    Bravo..Ima jos po nekog Srbina sa kicmom.Ziv bio.

  • Gradjanin Vreme: 28.01.2015 19:10h

    Kako objavljujete glupe komentare poput od osobe sto se potpisala sa "nn"? Neka neko objasni tupanu da je i banana ipak drzava. Banana i jesmo jer su vecina poput ovih "ratnika" i njega "nn". E zato i jesmo tu gde jesmo. Oni su glavni krivci. A da bismo napravili konacno drzavu i usli medju pristojan svet, ta djubrad ce biti pohapsena i u zatvoru cim privire u Srbiju. Kaze "oni znaju za sta se bore"? E jadan li si. Ne daj Boze porodicu takvoj osobi. To su teske psihopate. Sutra ce postati terorista. Pa ta dva klipana nisu ratovala na Kosovu sigurno, a otisli su u p.m. da ratuju - ZA DOLARE. Ne za rublje, vec za dolare, koje patriJotski traze na kraju meseca, ako ne daj Boze prezive.

  • Gavrilo Vreme: 29.01.2015 10:46h

    @gradjanin. Kad se resimo takvih gradjana ustvari malogradjana onda cemo izaci iz banane i postati Drzava. A nadam se toplo da ce taj dan uskoro stici. Zivel Novorusija

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP