Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SAOPŠTENJE U CELOSTI

SNS: DS je pokazao kakva je to stranka!

Autor: Agencije | 27.08.2014 - 16:10:00h | Komentara: 0

Srpska napredna stranka poručuje da poslednje saopštenje Demokratske stranke, osim što predstavlja neviđeni bezobrazluk i poziva na grubo kršenje zakona, najbolje pokazuje ko su ljudi koji su vodili Srbiju dvanaest godina, a koji su i danas, na žalost građana Vojvodine, i dalje na vlasti u severnoj srpskoj pokrajini.

Opšte poznato je da demokrate, sa astronomskim ciframa na privatnim bankovinim računima, koje su napunili pljačkajući građane, ne plaćaju svoje račune i da im je stranka u dugovima, a to što pozivaju građane da ne izmiruju svoje zakonske obaveze, i pravdaju neplaćanje računa za struju, predstavlja neviđeni skandal na ovim prostorima.

Ti penali, koje pominju demokrate, jesu samo kap u moru neracionalnog i kobnog zaduživanja za vreme njihove vladavine, jer je samo prošle godine Srbija morala da plati preko 430 miliona evra kazne, zbog grešaka i nesposobnosti DS-a, tokom poslednjih šest godina njihove vlasti. Ovi penali direktna su posledica štetočinske vladavine Demokratske stranke, a Srpska napredna stranka uložiće maksimalne napore da se tako nešto nikada više ne ponovi.
Niko ne može danas ni da proceni koliko dugo će građani Srbije morati da plaćaju katastrofalnu politiku demokrata. Kada se to spoji sa alavošću i pljačkama njihovih lidera, poput Pajtićeve pljačke od preko 500 miliona evra u samo dva slučaja - Razvojne banke Vojvodine i Fonda za razvoj, demokrate bi, da imaju imalo pristojnosti i odgvornosti, prestale sa jeftinim sakupljanjem političkih poena.

 

DS će tužiti autora saopštenja SNS 

Pravni tim Demokratske stranke će tužiti autora saopštenja Srpske napredne stranke u kom se, "pored mnogobrojnih besmislenih optužbi", predsednik DS Bojan Pajtić optužuje za pljačku 500 miliona evra, saopštio je danas DS.
"Ukoliko je to odgovor SNS na pitanje ko će da odgovara za štetu od 12,5 miliona evra koju su gradjani pretrpeli zbog odobrenih a nerealizovanih kredita, to izlazi iz okvira civilizovane političke komunikacije i Demokratska stranka na takav način neće razgovarati", ističu demokrate i dodaju da je poruka SNS građanima Srbije "više nego jasna".

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP