Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREDIZBORNE OPTUŽBE

SNS: Kadrovi DS talentovani za mahinacije!

Autor: Tanjug | 02.03.2014 - 21:26:00h | Komentara: 0

Srpska napredna stranka večeras je, u reakciji na predizborne poruke Demokratske stranke, ocenila da su kadrovi te stranke u prošlosti pokazali talenat - ali za razne mahinacije, kombinacije i bogaćenje zavlačenjem ruke u džepove gradjana Srbije.

Srpska napredna stranka

"Dragan Djilas i Bojan Patić, zajedno sa svojim ortacima iz DS, tokom čitave decenije svoje brige za gradjane Vojvodine, uspeli su da i ovu regiju, koja je nekada bila najrazvijeniji deo Srbije, osiromaše do krajnjih granica i ostave ljude bez posla", navodi se u saopštenju SNS.

Ta stranka precizira da je stopa nezaposlenosti u Vojvodini odavno veća nego u bilo kom delu Srbije, da su prinosi pšenice duplo manji nego pre pola veka, stočni fond je prepolovljen, poljoprivredne zadruge su uništene u pljačkaškim privatizacijama, a pokrajinski sekretari su sebi nazidali najviše plate u državi, o čemu postoji i izveštaj državnog revizora.

"Gradjani Vojvodine su jasno, na svakim lokalnim izborima tokom prethodnih godinu dana, pokazali da ne podržavaju nijednog kandidata DS i da im je dosta zloupotreba Pajtića i njegove klike. Pokazali su da žele snažne reforme i ljude koji će imati hrabosti da iskorene korupciju i da se suprotstave tajkunima, koji su se nezakonito bogatili, dok su gradjani bili sve siromašniji", navodi se u saopštenju SNS.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP